Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O victorie și o īnfrāngere la Oradea
Cristian Tudor  - Duminica, 17 Ianuarie 2010

Echipa de handbal masculin a CSM-ului a disputat sāmbătă la Oradea primele meciuri din acest an, īn compania liderului seriei Vest din Divizia A, HCM din localitate. Partidele s-au īncheiat cu scorurile de 40-37, respectiv 16-38. Cele două meciuri au avut aspecte total diferite.

 

Īn primul dintre ele, CSM Oradea a fost mai proaspătă și a dat o replică consistentă, īn timp ce īn al doilea antrenorul gazdelor, Sebastian Tudor, a folosit rezervele şi juniorii din lot, iar CSM-ul s-a impus clar, chiar dacă, la rāndul lor, antrenorii Palko și Istrate le-au dat posibilitatea rezervelor de a evolua mai bine de jumătate din meci.

           

Amicalul de dimineaţă a fost viu disputat, CSM Oradea reuşind să obţină o victorie absolut meritată. După un īnceput echilibrat, handbaliştii orădeni au preluat iniţiativa, conducānd īn permanenţă pe tabela de marcaj, scor la pauză 20-16.

             

Īn repriza secundă, gazdele s-au distanţat la mai multe goluri. Sătmărenii au mai recuperat din diferenţă spre final, meciul īncheindu-se cu scorul de 40-37.

             

Cea de-a doua partidă, disputată īn două reprize a cāte 20 de minute, a fost practic fără istoric, sătmărenii cāştigānd la scor īn faţa rezervelor orădene cu 16-38.

Tags: handbal  meciuri  oradea  
1517 vizite
Distribuie pe