Locale Altele
Joi, 21 Septembrie 2023
Joi, 21 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie fără emoții cu Nyiregyhaza
Cristian Tudor  - Miercuri, 20 Ianuarie 2010

Handbaliștii de la CSM au bifat miercuri seara prima victorie pe propriul teren din acest an. E drept că meciul a fost unul de pregătire, iar adversarul venit din Liga a II-a din Ungaria, dar până la urmă rezultatul poate conta pentru moralul jucătorilor.

           

Sătmărenii au condus pe întreg parcursul partidei, iar diferența pe tabelă putea fi mult mai mare dacă Savic, Mateș și restul coechipierilor n-ar fi ratat exasperant din situații ideale. Sau dacă Vizbovsky ar fi fost mai inspirat la finalul  primei reprize. A fost 5-1 în minutul 8, dar și 10-10 în minutul 26 și 12-12 la pauză.

 

În partea a doua ai noștri au mărit viteza de joc și s-au distanțat rapid la 21-17, iar până la final au menținut acest avantaj de patru goluri pe tabelă.

 

„Contează mai puțin rezultatele din amicale, dar asta nu înseamnă că nu urmărim și atitudinea din teren a băieților. Sper ca la primele două meciuri oficiale, cu Brașovul și cu Bacăul, echipa să fie în formă și să obținem punctele necesare eliminării emoțiilor în ceea ce privește retrogradarea” - a punctat președintele Vasile Fogel.

 

Pentru CSM urmează două turnee în Ungaria, la Eger în acest week-end și la Miskolc la finalul lunii ianuarie. Meciul cu Rom Cri Brașov din prima etapă a campionatului se va juca mai mult ca sigur pe 29 ianuarie, de la ora 11.

 

CSM Medgidia s-a retras din campionat

           

Pe site-ul FRH.ro a apărut confirmarea oficială a retragerii din campionat a celor de la CSM Medgidia. Astfel, CSM Satu Mare pierde două puncte în clasament și face schimb de locuri cu Poli Timișoara.

           

„Mai trebuie să retrogradeze o echipă și aceea mai mult ca sigur va fi Rom Cri Brașov. Noi trebuie să câștigăm neapărat cu Brașovul și situația e clară. Păcat doar că ne-a depășit Timișoara, singura beneficiară a retragerii celor de la Medgidia” - a declarat la finalul amicalului de miercuri președintele Fogel.

 

Alisie de la CSM Satu Mare a ales să se transfere la Potaisa Turda și va evolua în Liga a II-a. „I-am anunțat pe Alisie și Ciornohuz că, dacă vor avea oferte mai bune în această iarnă, pot pleca fără probleme. Alisie a mers la Turda, unde am înțeles că se vrea ca în doi ani echipa să promoveze în Liga Națională” - a încheiat președintele Fogel.

Tags: victorie  handbal  nyiregyhaza  
2536 vizite
Distribuie pe