Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM s-a calificat fără probleme în sferturile Cupei României
Cristian Tudor  - Duminica, 24 Ianuarie 2010

Fetele de la CSM Satu Mare s-au calificat fără probleme în sferturile Cupei României după o dublă victorie în fața celor de la Politehnica Iași.

Ambele partide s-au jucat la Iași, la cererea oficialilor sătmăreni, care au dorit ca această dublă să reprezinte și o ultimă repetiție înaintea Final-Four-ului Ligii Europei Centrale de la Presov.

           

„Au jucat toate fetele din lot și m-a bucurat mult atitudinea pozitivă arătată de întreaga echipă. Și în meciul II, când lucrurile erau deja clare, fetele și-au respectat statutul de favorite și au obținut un succes și mai clar” - ne-a spus managerul Petru Eleș.

           

În primul meci, jucat sâmbătă seara, fetele noastre s-au impus cu 75-43 după un joc bun în care doar în sfertul II gazdele au reușit să țină pasul cu Hardy & co.

             

În partida de duminică dimineața sătmărencele s-au trezit cu chef de joc și diferența la final a fost de 39 de puncte, 88-49.

           

De remarcat că noile achiziții de la CSM, Cristina Ciocan și Salimata Diatta nu au jucat la Iași. Cristina mai are nevoie de câteva zile de recuperare după operația de anul trecut, iar Diatta a ajuns abia vineri în țară.

 

În derby-ul optimilor, la Craiova, SCM U cu Eniko Tarța în teren a terminat la egalitate, 62-62 cu favorita la finală, BC ICIM Arad. La Arad, deși a jucat aproape 15 minute, Graham Cherrise nu a înscris niciun punct!

           

Iată rezultatele: Olimpia Bucureşti – Rapid Bucureşti 94-74, Sportul Studenţesc – CSM Oradea 55-69, LPS Alba Iulia – Bega Timişoara 58-41, Galactica Braşov – Universitatea Cluj 65-86, LMK Sf. Gheorghe – BC Alexandria 77-53.

Tags: baschet  cupa  romaniei  sferturi  
2449 vizite
Distribuie pe