Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Viceprimar arbitru
Cristian Tudor  - Duminica, 24 Ianuarie 2010

Viceprimarul Kereskenyi Gabor şi consilierul municipal Magyar Lorand au arbitrat sâmbătă meciuri de la etapa municipală a Cupei Liceelor la handbal.

Aflaţi la primele meciuri arbitrate într-o competiţie oficială, cei doi cavaleri ai fluierului s-au descurcat cu brio, având şi concursul jucătorilor care nu le-au ridicat probleme deosebite.

           

Viceprimarul Kereskenyi s-a declarat încântat de noua postură în care s-a aflat, afirmând că îşi doreşte să arbitreze în continuare şi să treacă la un nivel mai ridicat.

           

Fostul arbitru Gheorghe Istrăuan a declarat că handbalul sătmărean are nevoie de cât mai mulţi arbitrii de valoare.

„I-am încurajat pe Gabor şi Lorand să devină arbitri şi, la primul lor turneu, au arbitrat foarte bine. Mai avem în judeţ câteva cupluri care ar putea să facă şi carieră” - a spus Istrăuan.


           

Etapa municipală a Cupei Liceelor a fost câştigată de LPS Satu Mare, antrenor Adalbert Kibedi, echipă care a avut avantajul de a avea în rândul ei juniori de la LPS-Unio. Poziţia secundă a fost ocupată de Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, cu Raul Pop în echipă, component la lotului naţional de juniori. Locul III a revenit Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, echipă antrenată de Gheorghe Cionca.

2118 vizite
Distribuie pe