Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Casca Tom&Jerry l-a făcut campion
Cristian Tudor  - Marti, 26 Ianuarie 2010

Campionul național la enduro și campionul est-european Marton Szilveszter a mărturisit că succesele de anul trecut le datorează și faptului că are o cască nouă, care îi poartă noroc.

 

„Au râs colegii când mi-au văzut casca, dar încet s-au obișnuit. Am pus pe ea figurine cunoscute din desene animate. Îi am acolo pe Tom și Jerry, rățoiul Donald și, bineînțeles, pe Mickey Mouse. E haioasă și chiar îmi place” - a spus Marton Szilveszter.

 

La cei18 ani ai săi, el are deja un palmares impresionant: 2001 loc III la CN de Motocros clasa 50cmc, 2002 Campion National la Motocros clasa 50 cmc, 2006 si 2007 CN de Enduro Echipe locul II, 2008 CN de Enduro Grupa B, 2008 locul 1 Romanian Xtrem Adventure clasa Extrem, 2008 locul 1 Enduro XM Raid clasa Open .

 

„Anul trecut mi-am îndeplinit și visul de a deveni campion național la clasa mea la enduro și în același timp am câștigat titlul de campion est-european și balcanic. Sper să continui tot așa” - a mai adăugat Marton Szilveszter, care era și el oarecum mirat că n-a apărut în niciun top la finalul anului trecut și n-a fost invitat la nicio gală.

 

„Nu-i nimic. Poate s-au pierdut foile cu rezultatele mele” - a glumit Marci, care speră ca în 2010 să repete parcursul din sezonul trecut, chiar dacă-n plus a mai apărut un examen dificil...Bacalaureatul.

 

„Sunt elev la Liceul Kolcsey și vreau să le mulțumesc profesorilor mei și colegilor pentru că mă susțin în carieră. Sper să trec cu bine de Bac și să merg mai departe la facultate” - a spus campionul național la enduro.

           

Marton Szilveszter s-a urcat pentru prima oară pe motocicletă la 8 ani, fiind susținut din toate punctele de vedere de tatăl său, Zsolt.

 

„Vreau să ajung și eu la Dakar în Africa și la Six Days Enduro sau  Red Bull Romaniacs și, de ce nu, să depășesc performanțele obținute de ...profesorii mei, tata, Mani Gyenes și Laszlo Olah” - a mai spus Marton.

           

Prima etapă a Campionatului Național de enduro va avea loc abia în aprilie, așa că Marton are timp destul să pregătească atât sezonul 2010, cât și examenele de la Bacalaureat.

Tags: casca  marton szilveszter  moto  
3011 vizite
Distribuie pe