Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Iubire în paşi de dans
Sergiu Lenghel  - Luni, 8 Februarie 2010

Au făcut furori la Gala Royal Dance de la sfârşitul anului trecut şi îşi rezervă mereu timp să-i înveţe pe copiii sătmăreni să danseze, după ce ei înşişi au devenit vedete în competiţiile internaţionale.
 

 

El este sătmărean, iar ea este o rusoaică frumuşică. Formează un cuplu în viaţa de zi cu zi, dar şi pe scenă. Marius Iepure şi Christina Kessler trăiesc în Germania, unde s-au cunoscut, construindu-şi împreună o carieră frumoasă.


 

Marius a fost elev al şcolii de dans Royal Dance încă din copilărie, iar în 2001 s-a stabilit în Germania, la Freiburg. Şi-a continuat cariera începută la Satu Mare, luând lecţii de la acelaşi antrenor care o pregătea şi pe frumoasă rusoaică. De atunci sunt nedespărţiţi, iar Christina îl însoţeşte de fiecare dată în oraşul său natal, pentru a se ocupa împreună de pregătirea copiilor sătmăreni. "Îmi plac oamenii de aici şi m-am obişnuit şi cu mâncarea tradiţională românească. Marius mai găteşte uneori şi în Germania" - mărturiseşte Christina.
 

 

Fie că învaţă să danseze latino sau standard, juniorii de la Royal Dance vin cu zecile la cursurile celor doi. "În luna septembrie vom face la Satu Mare un seminar cu mai multe perechi din lotul Bavariei şi o vom aduce şi pe antrenoarea noastră, Manuela Faller" - precizează Marius.
 

 

Tinerii se descurcă din ce în ce mai bine pe plan profesional, ajungând să ocupe locul 8 în clasamentul naţional de dans sportiv al Germaniei, şi fiind între primii 70 din lume.
 

 

Tags: marius iepure  christina kessler  dans  
9962 vizite
Distribuie pe