Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ne-au bătut campioanele
Cristian Tudor  - Joi, 11 Februarie 2010

Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare a pierdut joi, in deplasare, pe terenul campioanei, MCM Târgoviste, cu scorul de 74-43, într-un meci jucat în devans la etapa a IV-a a fazei a doua a Diviziei A.

 

„Putem spune că a fost un antrenament bun înaintea meciului de la Craiova. Sigur că a contat și faptul că am întâlnit cea mai bună echipă din campionat, iar fetele n-au fost prea convinse că pot scoate un rezultat pozitiv. Poate că erau cu gândul la partida de la Craiova” - ne-a declarat antrenorul Dan Fleșeriu.

           

De la CSM s-a remarcat în primul rând Eli Pavel, care a făcut un meci bun, iar americanca Hardy a jucat în ritmul ei, în schimb, Cristina Ciocan, Laura Povilonyte sau Claudia Pop au prins o zi mai slabă.

 

„Am avut și ceva emoții pe drum.și am ajuns cu întârziere la Târgoviște. Am rămas înzăpeziți și noroc cu șoferul nostru că a știut să ne scoată din încurcătură, că altfel rămâneam între TIR-urile blocate de zăpadă” - a mai spus Fleșeriu, care crede că și oboseala s-ar putea să le fi afectat la meci pe fete.

           

MCM Târgoviște a început meciul cu Tina Thompson în teren și după primul sfert a condus cu 29-14. Apoi în sfertul doi s-au marcat doar 14 puncte, s-a terminat 8-6. Pentru ca în repriza secundă gazdele să păstreze același ritm și să obțină o victorie confortabilă.

           

Principalele marcatoare ale meciului au fost Doron 20 puncte şi Givens 13, pentru campioana României, respectiv Hardy 14 şi Pavel 13 puncte, pentru CSM Satu Mare. Partida s-a jucat în devans la etapa din 24 februarie, pentru că la acea dată MCM Târgovişte va juca meciul retur cu Dinamo Kursk (Rusia), din sferturile de finală ale FIBA Eurocup.

           

CSM Satu Mare va juca sâmbătă la Craiova în etapa a II-a a  Diviziei A, cu Universitatea, iar apoi pe 17 februarie va intâlni acasă vicecampioana, SEPSI Sfântu Gheorghe.

Tags: baschet  bataie  targoviste  
2576 vizite
Distribuie pe