Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Când vrei prea multe...
Cristian Tudor  - Miercuri, 17 Februarie 2010

De ce i-a fost frică antrenorului Dan Fleșeriu, n-a scăpat. CSM Satu Mare a  pierdut miercuri seara cu scorul de 61-67 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe după un meci în care oaspetele au fost mult mai proaspete și mai...inspirate.

           

Prima repriză a aparținut în totalitate oaspetelor noastre. Cu Ildi Vass în mână, Sepsi s-a distanțat rapid la 12-3 și a reușit să majoreze punct cu punct diferența până la 42-30 la pauză.

           

În sfertul III, CSM-ul se apără ceva mai atent și reușește să le oprească pe Vass, Rassmusen și Oliveira. Dar din păcate, când să se apropia pe tabelă, intervenea arbitrul Constantinescu. Cu decizii ciudate, mereu în favoarea oaspetelor, și gata oricând să oprească elanul ofensiv al gazdelor.

           

Până la urmă, Claudia Pop & co. au mai îndulcit pe final înfrângerea, cu un sfert patru câștigat, 19-13, și cu un ultim minut în care s-au apropiat pe tabelă la 61-67. A fost însă prea târziu, dar rămâne speranța ca măcar sâmbătă, de la ora 12.30, în partida cu Alexandria să se revanșeze în fața suporterilor și să obțină prima victorie acasă în 2010.

 

„Unele dintre fete au vrut prea multe și au realizat puțin. E și cazul Cristinei Ciocan, care a greșit pase simple sau al lui Pavel, care a ratat incredibil de sub panou. Din păcate, plătim prea scump pentru programul încărcat. Oboseala și accidentările s-au acumulat și asta s-a văzut la Hardy, Pricop, Ciocan sau Adina Pop. Nu-i nimic pierdut, trebuie să ne revenim până la meciul cu Alexandria și apoi să ne refacem până la partidele din Cupa României” - a spus la conferința de presă antrenorul Dan Fleșeriu.

Tags: baschet  sepsi  infrangere  
1728 vizite
Distribuie pe