Locale Altele
Sambata, 1 Aprilie 2023
Sam, 1 Apr 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se-ngroaşă gluma…
Cristian Tudor  - Duminica, 21 Februarie 2010

Start ratat de campionat pentru CSM Satu Mare. În ciuda achizițiilor cu nume făcute în această iarnă, echipa antrenată de Dan Fleșeriu e departe de forma arătată sezonul trecut.

           

Sâmbătă, în sala LPS, baschetbalistele noastre au bifat a treia înfrângere în campionat, 58-68 cu BC Teleorman Alexandria, iar de acum CSM nu mai are voie să facă niciun pas greșit dacă vrea cu adevărat calificarea în Final Four.

           

„Am mers pe varianta totul sau nimic în acest an și, din păcate, până acum nu ne-a ieșit nimic. De la Preșov nu ne iese jocul și e clar că trebuie să ne trezim rapid” - spune antrenorul Dan Fleșeriu, care speră ca în această săptămână de pauză să reușească să le refacă pe fete, atât fizic, cât și psihic.

 

„Am profitat de starea de oboseală acumulată de Satu Mare și am dat lovitura. Mă bucură atât rezultatul, cât mai ales jocul echipei mele. Dar și cu acest succes eu cred că tot CSM Satu Mare rămâne favorită la calificarea în semifinale” - a declarat la conferința de presă directorul sportiv de la Alexandria, Călin Voicu.

           

Despre meci nu sunt prea multe de spus...Alexandria a dominat jocul în fața unui CSM apatic, fără vlagă și inspirație.

           

Hardy a făcut cel mai slab meci de când a venit la Satu Mare, Cristina Ciocan a încercat ceva în sfertul III, prea puțin însă. Claudia Pop a marcat 18 puncte și, alături de Povilonyte, au tras căruța, doar că, în ciuda unei reveniri pe tabelă imediat după pauză, CSM n-a mai avut forța să se desprindă și, până la urmă echipa mai bună a câștigat meritat.

           

La conferința de presă, managerul Petru Eleș a ținut să-și asume acest eșec. „E doar vina mea. Nu dați în echipă și-n fete. Trebuie să rămânem aceeași familie care a adus rezultate anul trecut și sunt convins că avem puterea să ne revenim rapid” - a spus Eleș.

           

CSM Satu Mare: Claudia Pop-18, Povilonyte-17, Ivan-2, Ciocan-15, Hardy-4, Diatta-2.

BC Teleorman Alexandria: Rus-28, Mikus-15, Chivu-11, Cutaș-5, Bucică-5,Moroșan-4.

 

CSM Satu Mare va întâlni sâmbătă, acasă, în etapa a V-a, pe CSM Oradea.

Tags: baschet  alexandria  infrangere  
2547 vizite
Distribuie pe