Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Marton Szilveszter ar putea fi cooptat în echipa Europei
Cristian Tudor  - Miercuri, 24 Februarie 2010

Sătmăreanul Marton Szilvester, campion național și est-european la Enduro, clasa E1, a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Possagno (în apropierea orasului Treviso, Italia) la un cantonament, alături de alți 11 piloți, ce se vrea a fi o selecție în vederea formării unei Echipe Europene de Enduro.

           

Sportivii participanți au fost aleși în urma cercetării atente a curriculei individuale,  cantonamentul fiind coordonat de specialiștii din Comisia de Tot-Teren a Uniunii Europene de Motociclism.

Numele celor trei piloți (plus o rezervă) care vor compune UEM Enduro Team vor fi anunțate pe 26 februarie.

           

Marton Szilvester: “În primul rând vreau sa mulțumesc Federației Române de Motociclism, fără a cărei implicare nu aș fi putut ajunge la acest cantonament. Mi-a plăcut foarte mult, pentru ca am avut ocazia sa  cunosc  rideri de top  din Europa si am invațat foarte multe. Eu am ajuns joi seara, iar programul a început de vineri. Atunci au fost programate mai multe teste, de echilibru, psihologice și s-au pus vizele medicale.

Sâmbătă dimineața, pe ploaie, am urcat pe motocicletele oferite de Husquarna Italy. Nu a fost vorba de un concurs propriu-zis , nu s-a cronometrat nimic, ne-a fost evaluată tehnica. A fost prima oară când am pilotat o Husquarna, era un exemplar de serie, un WR 125, si a trebuit sa mă acomodez cu motocicleta, nu mi-a plăcut prea mult în varianta stock. Important este că am stabilit bune relații cu cei mai buni piloți din Europa si că am învăţat foarte multe de la ei”.

Tags: enduro  team  europe  
1466 vizite
Distribuie pe