Locale Altele
Luni, 25 Ianuarie 2021
Luni, 25 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cu un picior în semifinale
Cristian Tudor  - Marti, 2 Martie 2010

Baschetbalistele de la CSM par a-și fi revenit deja după evoluția neconvingătoare de sâmbătă din campionat. Elevele lui Dan Fleșeriu au câștigat la pas meciul de marţi de la Oradea din prima manșă a sferturilor Cupei României, scor 75-48, iar returul de peste o săptămână pare acum o simplă formalitate.

Meciul de sâmbătă din campionat e de acum istorie. „Bine că am câștigat, căci cred că de acum înainte ne va fi greu să jucăm mai prost de atât” - spunea după acea partidă unul dintre oficialii CSM-ului. Iar echipa a arătat altfel la meciul de marţi.

Chiar și fără accidentata Hardy, sătmărencele au făcut legea pe teren, iar Cristina Ciocan a arătat de ce a fost aleasă baschetbalista nr. 1 din România în 2009. Cristina a reușit 16 puncte și 7 recuperări, alături de ea evidențiindu-se Laura Drăgoescu, Salimata Diatta sau Eli Pavel, ultima reușind chiar un double-double.

Îmbucurătoare e și revenirea în echipă a Adinei Pop după o perioadă mai ștearsă. Sătmăreanca a reușit să înscrie 5 puncte și a avut 3 recuperări.

Returul va avea loc miercurea viitoare la Satu Mare, dar problema calificării în Final Four-ul Cupei României pare rezolvată. Federația a anunțat că Final Four-ul Cupei României va avea loc în zilele de 26 - 27 martie

Tragerea la sorți a meciurilor va avea loc la sediul FRB, in 12 martie, data cand va fi atribuita si organizarea turneului. Obținerea dreptului de organizare a Final 4 Cupa României se decide de față cu reprezentanții echipelor participante, in 12 martie, data limita pentru echipe pentru a-și manifesta in scris intenția de a organiza Final 4 Cupa Romaniei. De remarcat că All-Star Game-ul baschetului feminin va avea loc pe 25 aprilie la Drobeta-Turnu Severin.

Tags: baschet  semifinale  cupa romaniei  
1338 vizite
Distribuie pe