Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Final dramatic, victorie fantastică!
Cristian Tudor  - Vineri, 5 Martie 2010

Sătmărenii au obţinut vineri o mare victorie în faţa studenţilor din Cluj, scor final 34-33, la pauză 18-16, după un meci de mare angajament, în urma căruia putem spune că succesul este al întregii echipe, dar în mare măsură al pivotului Nenad Savic, revenit în formaţie după o gravă accidentare.

 

A fost şi revanşa lui Palko după meciul pierdut nemeritat în tur, când „U” a învins cu 30-29 în ultima secundă, cu ajutorul neprecupeţit al arbitrilor.

 

Partida de vineri a început mai greu pentru sătmăreni, care s-au văzut conduşi cu 3-0, primul gol pentru ai noştri venind abia în minutul 5, înscris de Bursac.

A fost apoi 3-3, după care s-a mers cap la cap, cu minim avantaj pe rând de fiecare parte, clujenii au din nou două goluri avans, 12-14 şi 13-15, pentru ca pe final de repriză să fie 18-16, cu Birtalan, Surducan şi Savic marcatori a câte patru goluri, dar şi cu portarul Teremi, care a avut zece intervenţii dintre care un 7m. Din păcate, Varga a suferit o accidentare, pentru care a fost transportat la spital pentru a fi cusut la arcadă.

 

Partea a doua a fost şi mai disputată, cu CSM în avantaj de trei goluri, 20-17, rapid anulat de elevii lui Ştefan, care au condus apoi cu 23-21 în min. 40. Sătmărenii revin la 26-25, cu inspiraţia lui Palko de a-l introduce în teren pe Savlovschi, pentru ca pe final să conteze decisiv şi golurile lui Ciornohuz, care a avut o evoluţie excelentă alături de Savic, şi Olah Janos, la cel mai bun meci făcut de aceştia în acest an.

 

De remarcat că la 34-33, în ultimele zece secunde ale meciului, Teremi a avut o intervenție miraculoasă în fața lui Pavel și a adus practic victoria  CSM-ului.

           

La finalul partidei publicul a aplaudat preț de cinci minute ambele echipe, în vreme ce băieții noștri au încins o horă a bucuriei la mijlocul terenului.     

 

Victoria de vineri, obţinută de ziua de naştere a lui Bursac, a fost dedicată tuturor femeilor din Satu Mare cu ocazia zilei de 8 martie, mai ales soţiei viceprimarului Gabor Kereskenyi, proaspăt fericit tătic.

 

Pentru CSM au jucat Teremi (15 intervenţii), Cioroiu – Olah Janos 6, Surducan 6, Vizhbovski 3, Savic 7, Birtalan 6, Nagy, Ardelean, Savlovschi 2, Mateş, Bursac 1, Varga, Ciornohuz 3. În etapa următoare, CSM Satu Mare va juca la Suceava.

 

2483 vizite
Distribuie pe