Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noa, aşa!
Cristian Tudor  - Marti, 23 Martie 2010

Fetele lui Dan Fleșeriu au demonstrat că pot juca un baschet de înaltă clasă și au învins clar una dintre contracandidatele la intrarea în Final-Four. CSM Satu Mare s-a impus cu 90 – 67, după o primă repriză excelentă.

 

Cu sărbătorita zilei, Cristina Ciocan, în revenire de formă, cu Drăgoescu eficientă la aruncările de trei puncte și cu Claudia Pop, Sali Diatta sau Eli Pavel mereu pe fază, CSM s-a desprins rapid și după zece minute a condus cu 24-13.

 

A urmat un sfert II la fel de reușit, în care oltencele au găsit greu drumul spre coș și diferența a crescut la peste 20 de puncte. Eli Pavel a marcat tot de la libere și de sub coș, iar în pauza mare s-a intrat cu un rezultat excelent, 51-28 pentru CSM.

           

În partea a doua Fleșeriu și-a menajat o parte dintre jucătoare și a preferat să păstreze distanța, fără a mai forța. Publicul,a cerut suta, dar fetele noastre, cu junioarele Nagy și Meszaros în teren, au ajuns ”doar” la 90-67.

           

O victorie care ne menține în lupta pentru calificarea în Final Four și le scoate pe oltence din calculele finalei. Dar cel mai important meci al sezonului se va juca la Alexandria, unde CSM-ul trebuie să repete jocul bun de marţi și să câștige la peste 10 puncte.

           

În week-end se joacă Finala de 4 a Cupei României, vineri CSM urmând să întâlnească, de la ora 17, pe Sepsi Sfântu Gheorghe.

Tags: baschet  craiova  victorie  
2177 vizite
Distribuie pe