Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Mai continuă Turul?
Cristian Tudor  - Vineri, 26 Martie 2010

Turul a pierdut lamentabil vineri, 0-3 acasă cu Unirea Ungheni, iar șansele de a evita retrogradarea din Liga a III-a sunt minime.

Trupa antrenată de Călin Șoimoșan a adunat un singur punct în retur, din patru jocuri, și a ajuns pe ultima poziție a clasamentului. Iar viitorul nu sună deloc bine...

 

Imediat după terminarea partidei, antrenorul Călin Şoimoșan ne-a declarat că se gândește serios să renunțe, căci e greu să facă rezultate în aceste condiții.

„Nu se mai poate continua așa. Cred că multe echipe de liga a IV-a au condiții mai bune ca noi. Lotul e subțire și numeric și valoric și când s-a pus problema unor transferuri, nimeni n-a mișcat un deget. Luni voi lua o decizie definitivă. Jucătorilor nu le pot reproșa mare lucru. Dacă nu-s plătiți, n-am cum să le cer”
- a spus, evident trist, Călin Șoimoșan.

           

De-altfel, nici președintele Turului, Csaba Doboș, nu părea foarte convins că echipa va merge mai departe. „Luni vom avea o ședință și vom lua atunci o decizie” - a spus președintele Doboș.

           

Mai mult, omul care s-a ocupat de actele Turului în această iarnă pentru ca echipa să poată începe returul, Catrinel Raț, a plecat la Baia Mare, unde ocupă de o săptămână funcția de președinte executiv la FC. „N-avea rost să continui aici. I-am ajutat, dar fără bani nu se poate face nimic. Degeaba va veni în mai ajutorul promis, că până atunci suntem retrogradați” - a spus Catrinel Raț.

           

Cât despre meci, multe nu prea sunt de scris. Unirea Ungheni a dominat clar și a deschis scorul încă din minutul 5 prin Diher. Apoi au ratat alte patru ocazii până-n minutul 35, când Șanta l-a învins pe Oșan pentru 0-2 cu un șut de la 25m.

 

În partea a doua a meciului gazdele au dominat, dar nu au amenințat serios poarta celor din Ungheni. În minutul 58 Pop închide tabela la 3-0 pentru oaspeți, rezultat cu care, cel mai probabil, miculenii vor pierde toate meciurile de acum înainte dacă se vor retrage din seria a VI-a.

Tags: micula  ungheni  infrangere  
2145 vizite
Distribuie pe