Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Verișoarele Renata și Brigitta Szmutku, excluse din echipa de baschet CSM pentru „abateri disciplinare grave”
Cristian Tudor  - Luni, 29 Septembrie 2008

După o vară liniştită, fără prea multe evenimente nedorite, iată că acum, cu doar o săptămīnă īnaintea debutului īn noul sezon au apărut problemele şi la echipa de baschet feminin a CSM-ului.
 
Pre
ședintele secţiei de baschet a clubului, Petru Eles, a convocat presa locală pentru o miniconferință, iar subiectul principal nu a fost meciul de cupă cu BCM Tīrgoviște cum am fi crezut. Eles a ținut să anunţe īn mod oficial că două jucătoare au fost excluse pe termen nelimitat din lot pentru abateri disciplinare deosebit de grave. Este vorba despre junioarele Renata și Brigitta Szmutku, iar oficialul clubului municipal nu a vrut să ofere amănunte despre motivele care au dus la excluderea celor două jucătoare.


„Crede
ți-mă pe cuvīnt că mă doare sufletul că a trebuit să luăm această decizie dură. Am hotărīt cu președintele Fogel și cu antrenorul Dan Fleșeriu să nu intrăm īn detalii, pentru a le proteja pe fete. Eu cred că va fi o lecție pentru ele și vor īnțelege că au greșit, iar peste un timp ne vor convinge că le putem reprimi īn lot”, a spus afectat Petru Eles, care a mai adăugat că cele două jucătoare pot evolua la junioarele LPS-ului, sancțiunea fiind valabilă doar la nivelul CSM-ului. „Sunt jucătoare pe care ne bazăm şi de care aveam nevoie īn Liga Naţională, dar fetele trebuie să īnțeleagă că vrem să impunem un sistem profesionist la echipă, iar regulile trebuie respectate de toată lumea. Nu avem doar drepturi, ci şi obligaţii”, a punctat Eles.

CSM Satu Mare va debuta īn noul sezon duminică la Sibiu, cīnd va īntīlni de la ora 12.30 īn primul tur al Cupei Romāniei pe BCM Tīrgovi
ște.

Tags: szmutku  baschet feminin  excludere  
3696 vizite
Distribuie pe