Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Verișoarele Renata și Brigitta Szmutku, excluse din echipa de baschet CSM pentru „abateri disciplinare grave”
Cristian Tudor  - Luni, 29 Septembrie 2008

După o vară liniştită, fără prea multe evenimente nedorite, iată că acum, cu doar o săptămînă înaintea debutului în noul sezon au apărut problemele şi la echipa de baschet feminin a CSM-ului.
 
Pre
ședintele secţiei de baschet a clubului, Petru Eles, a convocat presa locală pentru o miniconferință, iar subiectul principal nu a fost meciul de cupă cu BCM Tîrgoviște cum am fi crezut. Eles a ținut să anunţe în mod oficial că două jucătoare au fost excluse pe termen nelimitat din lot pentru abateri disciplinare deosebit de grave. Este vorba despre junioarele Renata și Brigitta Szmutku, iar oficialul clubului municipal nu a vrut să ofere amănunte despre motivele care au dus la excluderea celor două jucătoare.


„Crede
ți-mă pe cuvînt că mă doare sufletul că a trebuit să luăm această decizie dură. Am hotărît cu președintele Fogel și cu antrenorul Dan Fleșeriu să nu intrăm în detalii, pentru a le proteja pe fete. Eu cred că va fi o lecție pentru ele și vor înțelege că au greșit, iar peste un timp ne vor convinge că le putem reprimi în lot”, a spus afectat Petru Eles, care a mai adăugat că cele două jucătoare pot evolua la junioarele LPS-ului, sancțiunea fiind valabilă doar la nivelul CSM-ului. „Sunt jucătoare pe care ne bazăm şi de care aveam nevoie în Liga Naţională, dar fetele trebuie să înțeleagă că vrem să impunem un sistem profesionist la echipă, iar regulile trebuie respectate de toată lumea. Nu avem doar drepturi, ci şi obligaţii”, a punctat Eles.

CSM Satu Mare va debuta în noul sezon duminică la Sibiu, cînd va întîlni de la ora 12.30 în primul tur al Cupei României pe BCM Tîrgovi
ște.

Tags: szmutku  baschet feminin  excludere  
4200 vizite
Distribuie pe