Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Calificate în play-off
Cristian Tudor  - Joi, 22 Aprilie 2010

Fetele antrenate de Dan Fleșeriu au învins de o manieră entuziasmantă miercuri seara pe BC ICIM Arad, scor 74-67 și și-au asigurat în mare măsură calificarea în play-off-ul Diviziei A la baschet feminin.

 

Practic, baschetbalistele de la CSM mai au nevoie de un succes sâmbătă la Rapid, echipă ce nu a deranjat pe nimeni în acest sezon, și de o victorie a campioanelor de la MCM Târgoviște pe propriul teren cu BC Alexandria pentru a ajunge în careul de ași al primei ligi.

 

„În mod normal nu avem cum pierde locul patru, căci nu văd cum Alexandria să câștige la Târgoviște. Sper să nu ne înecăm la mal la Rapid. Vom trata foarte serios acest meci” - a spus la finalul partidei antrenorul Dan Fleșeriu, care mai avea și varianta optimistă a locului ...trei.

 

„Dacă noi batem la Rapid și Aradul pierde acasă cu Sepsi atunci putem trece peste ICIM în clasament” - a mai adăugat Fleșeriu, care a ținut să-și felicite jucătoarele pentru dăruirea și ambiția arătată .

           

Aradul a început mai bine jocul. Cu Graham și Milovanovici în prim plan și profitând de erorile fetelor noastre, arădencele s-au desprins rapid și în minutul 6 aveau un avantaj de 13 puncte. Dan Fleșeriu cere time-out, iar în teren revine o altă echipă a CSM-ului. Salimata Diatta dă semnalul revenirii cu un coș superb de trei puncte și apoi senegaleza trage echipa după ea. Intră rapid în schemă Cristina Ciocan și Allyson Hardy, iar în minutul 14 sătmărencele noastre egalează la 29.
 

           

Sfertul III e decisiv pentru CSM. Apărarea merge ceas și avantajul crește la 10 puncte în favoarea baschetbalistelor noastre. Din păcate, Diatta și Hardy se accidentează, senegaleza nu mai poate intra deloc în ultimul sfert, iar Ally termină meciul într-un picior. Fetele țin de rezultat șI, în ciuda ratărilor de la libere, CSM învinge pe BC ICIM Arad cu 74-67 și își îndeplinește din nou obiectivul.

1751 vizite
Distribuie pe