Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Din nou în play-off
Cristian Tudor  - Duminica, 25 Aprilie 2010

Fetele de la CSM au trecut cu bine și peste ultima etapă a sezonului regulat și au învins fără probleme la Rapid CFR cu 81-56.

Cu acest succes, fetele lui Dan Fleșeriu au terminat pe poziția a patra a clasamentului și, pentru a doua oară consecutiv, și-au asigurat un loc în careul de ași al baschetului feminin românesc.

           

Meciul a fost la discreția sătmărencelor, care au câștigat fiecare sfert. Fără accidentatele Diatta și Hardy, la CSM s-au evidențiat acum Povilonyte și Pavel, iar Claudia Pop și Cristina Ciocan au evoluat constant și și-au făcut norma de puncte pe meci.

           

Din  păcate, Sepsi a pierdut la Arad și, astfel, CSM-ul a ratat șansa de a încheia sezonul regulat pe locul III. Oricum, în acest an echipa lui Dan Fleșeriu și-a îmbunătățit performanța față de sezonul trecut, când înaintea play-off-ului a terminat pe locul V.

           

Mai mult, CSM Satu Mare a devenit un club respectat în baschetul feminin. În al doilea an de Divizia A, clubul nostru are cinci jucătoare și pe Dan Fleșeriu la All Star Game, iar din punct de vedere al rezultatelor a bifat deja o calificare în Final Four-ul Ligii Europei Centrale, a jucat finala Cupei României și acum e în semifinale.

 

Play Off - Divizia A Feminin

 

Jocurile semifinale pentru locurile 1 - 4 se vor disputa dupa sistemul cel mai bun din 3 jocuri, cu primul joc acasa la echipa mai bine clasata dupa sezonul regulat, astfel:

 

03.05.2010

Municipal MCM Târgoviște (1) vs. CS Municipal Satu Mare (4)

LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe (2) vs. ICIM Univ. Goldiș Arad (3)

 

07.05.2010

CS Municipal Satu Mare vs. Municipal MCM Târgoviște

LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe vs. ICIM Univ Goldiș Arad

 

11.05.2010 - dacă este cazul

Municipal MCM Târgoviște vs. CS Municipal Satu Mare

LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe vs. ICIM Univ. Goldiș Arad

1725 vizite
Distribuie pe