Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sferturile Cupei României, faza judeţeană
Cristian Tudor  - Miercuri, 5 Mai 2010

La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a avut loc miercuri tragerea la sorţi a jocurilor din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal - faza judeţeană.

Capul de afiş al acestei faze a competiţiei este disputa dintre Olimpia Căuaş şi deţinătoarea trofeului, Gama Homoroade.

 

Un alt meci interesant este Someşul Oar - Schwaben Kalmandi Cămin, în timp ce Victoria 2008 Carei şi Energia Negreşti-Oaş se pot considera norocoase.

Careienii vor da piept cu  mai modesta trupă Viitorul Vetiş, iar negreştenii vor juca cu AS Livada.

 

Jocurile din sferturile de finală se vor disputa miercuri, 12 mai 2010, după următorul program:

 

Meci 1: Energia Negreşti-Oaş - AS Livada (ora 17:00, teren Negreşti-Oaş)

Meci 2: Viitorul Vetiş - FCM Victoria 2008 Carei (ora 17:00, teren Olimpia)

Meci 3: Someşul Oar - Schwaben Kalmandi Cămin (ora 15:30, teren Carei)

Meci 4: Olimpia Căuaş - Gama Homoroade (ora 17:30, teren Carei)

           

Programul semifinalelor este Câştigătoare Meci 1 - Câştigătoare Meci 2 şi Câştigătoare Meci 3 - Câştigătoare Meci 4, echipele învingătoare urmând să dispute ultimul act al competiţiei.

În caz de egalitate la finalul timpului regulamentar de joc se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute, iar dacă egalitatea persistă, departajarea se va face la loviturile de la 11 metri.

 

Mihovici suspendat 3 etape, Căuașul pierde la masa verde

           

În privința partidei Olimpia Căuaș - Unirea Tășnad , întreruptă în minutul 44 la scorul de 2-1, după ce atacantul gazdelor, Vasilică Mihovici, l-a bruscat pe arbitrul de centru, Comisia de disciplină a AJF a decis ca echipa gazdă să piardă la masa verde cu 3-0. În plus, atacantul Vasilică Mihovici s-a ales și cu o suspendare de trei etapei.

 

În schimb, meciul de juniori Căuaș - Tășnad, pe teren 2-2, a fost omologat cu 3-0 pentru gazde, deoarece juniorii Tășnadului l-au bruscat pe arbitru. Antrenorul echipei de juniori de la Unirea Tășnad, Asztalos Sandor, eliminat în timpul partidei, s-a ales și el cu o suspendare de trei etape.

           

Decizie interesantă a Comisiei de disciplină în cazul partidei Dumbrava – Halmeu din Liga a V-a. Oficialii comisiei au decis ca ambele echipe să piardă cu 3-0 ! Cei din Dumbrava au fost sancționați deoarece unul dintre oficialii echipei a pătruns în teren și a bruscat un jucător oaspete, iar cei de la Halmeu pierd la masa verde deoarece au părăsit terenul în minutul 33.

2036 vizite
Distribuie pe