Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primul meci - pierdut
Cristian Tudor  - Duminica, 16 Mai 2010

CSM Satu Mare a pierdut vineri seara primul meci al finalei pentru bronz, scor 74-76, după un meci echilibrat în care gazdele de la Sepsi Sfântu Gheorghe au câștigat doar primul sfert, iar în ultima secundă, la o aruncare de trei puncte a Cristinei Ciocan, mingea a refuzat efectiv să intre-n coș.

 

„A fost un meci tipic pentru o finală, decis de o singură minge. Sepsi a meritat victoria, cu toate că, cu puţin noroc, şi noi puteam câştiga, având o aruncare de 3 puncte ratată în ultima secundă. Felicit adversarele pentru dăruirea arătată, la fel şi pe suporterii lor pentru atmosfera creată.

Sunt convins că la Satu Mare putem egala situaţia la general şi atunci totul se va decide în jocul III. Per total, e vorba de două echipe sensibil egale pe acest final de campionat, deşi diferenţa de buget pare a fi net în favoarea adversarelor noastre. Mă aştept deci la alte două jocuri echilibrate şi sper că noi vom fi cei care vom primi medaliile la final"
- a declarat managerul CSM-ului, Peter Eles.

           

În primul sfert fetele noastre au început excelent și au condus cu 8-2. Și-a intrat apoi în rol uriașa Oliveira, care a readus pe Sepsi în avantaj și după 10 minute gazdele conduceau cu 23-18. De-altfel, brazilianca Oliveira avea să realizeze un double-double (peste 10 puncte marcate și 10 recuperări) până la pauză.

           

Cu Cristina Ciocan și Claudia Pop într-o formă bună, CSM-ul a ținut pasul și doar neșansa a făcut ca la final gazdele să se impună la două puncte.

           

Meciul II al finalei mici se joacă marţi, în sala LPS, de la ora 18, iar dacă CSM se impune, va urma vineri la Târgu Secuiesc partida decisivă pentru acordarea medaliilor de bronz .

 

În finala mare a Diviziei A, MCM Târgoviște conduce deja cu 2-0 în disputa cu BC ICIM Arad și mai are nevoie de o victorie pentru a-și asigura un nou titlu de campioană.

 

1393 vizite
Distribuie pe