Locale Altele
Marti, 2 Iunie 2020
Marti, 2 Iun 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oarul e noul lider în seria B
Cristian Tudor  - Joi, 27 Mai 2010

Someșul Oar a câștigat miercuri seara, scor 4-2, derby-ul seriei B a Ligii a IV-a cu Victoria Carei și mai are nevoie de un succes duminică la Foieni, în ultima etapă, pentru a ajunge în finala campionatului.


           

Gazdele au intrat mult mai bine în meci și în minutul 11 au deschis scorul prin Botoș, după o lovitură liberă excelent executată de la marginea careului. Careienii nu au replică și după o ratare a lui Nagy, Zsiga înscrie pentru 2-0 în minutul 33 după o pătrundere pe zona centrala a apărării Victoriei.

           

La acest scor, antrenorul Tabi Zsolt schimbă tactica și-l trimite în atac pe  fundașul Hagen. Și, cu opt minute înaintea pauzei, Victoria reduce din handicap după o fază superbă. Gol Hagen - minutul 37.

           

La reluare, careienii ies mai hotărâți de la cabine, Gnandt ratează o ocazie chiar în primul minut al reprizei secunde, numai că lipsa de experiență a fundașilor face ca Victoria să încaseze un nou gol după o lovitură de colț. Centrare Zsiga și cap Sălăgean din 6m pentru 3-1, în min.50.

           

Victoria nu renunță și Osvath reduce din nou din diferență în minutul 56, iar speranțele renășteau în tabăra oaspeților...


           

Meciul are ritm, iar fazele se succed de la o poartă la alta. Sârca iese în evidență în două rânduri, Victoria își trece-n cont o bară în minutul 74 și, când se părea că gazdele au rămas fără benzină, în minutul 75 apărarea careiană îi face un cadou nesperat lui Kirner, care centrează perfect pentru Găvruș, iar fostul mijlocaș al Someșului Satu Mare punctează decisiv pentru 4-2 în minutul 75.

           

Ultimul sfert de oră nu mai aduce decât o dominare haotică a Victoriei și un cartonaș roșu pentru mijlocașul careian  Sârca. Oarul se impune meritat cu 4-2 și se dovedește a fi coșmarul Careiului, Victoria pierzând în ultima vreme toate duelurile cu oamenii lui Nagy și Maiorciac.


           

Pentru a termina pe prima poziție a clasamentului în seria B, Someșul Oar trebuie să bată duminică la Foieni. De remarcat prestația foarte bună a brigăzii de arbitrii: Mihai Prodan - Szabo Gera - Szekelyi Iulian, toți din Cluj, dar și atmosfera deosebită de la teren, digul Someșului fiind plin cu...spectatori.

           

Finala campionatului se va juca pe 5 iunie pe stadionul Olimpia din Satu Mare. Barajul de promovare în Liga a III-a se va juca la Zalău între campioanele județelor Satu Mare și Maramureș.

1132 vizite
Distribuie pe