Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Promovări în grad la Samuraiul
Cristian Tudor  - Marti, 30 Septembrie 2008

Clubul Sportiv Samuraiul şi-a îndreptat atenţia în ultimii doi ani şi spre mediul rural şi nu s-a mulţumit să-şi desfăşoare activitatea, mai comod, în municipiul Satu Mare.

Secţiile samurailor din Lazuri, Odoreu şi Botiz s-au bucurat de o mare afluenţă de sportivi, câteva zeci de tineri pregătindu-se sub conducerea unor antrenori pricepuţi şi harnici.


Pentru a testa gradul de pregătire al acestor sportivi, conducerea clubului a organizat un examen de grad (centuri) la începutul acestei săptămâni. Examinarea copiilor a fost făcută de o comisie alcătuită din trei membri, cu Robert Magoş (5 dan), preşedintele şi antrenorul coordonator al clubului, în rol de coordonator principal. Sportivii au fost examinaţi la mai multe probe: kihon, kumite, test de forţă si de anduranţă etc.

Emoţiile au fost mari, deoarece pentru karateka de la secţia din Odoreu a fost primul examen de grad. Şi cu toţii au trecut cu bine peste emoţiile primului lor examen, iar la final au urcat în grad, conducerea clubului înmânându-le în acest sens diplomele şi centurile colorate.


Cei care au trecut cu bine examenul şi au intrat în posesia centurii galbene sunt următorii karateka:  Krisztian Derecskei, Mark Revesz, David Valkai, Claudiu Sava, Cristian Pop, Marcel Pop, Florentin Pietrar, Sergiu Borsi, Andrei Ghiriti, Gabriel Bilt, Patrick Grenczer, Cristofer Grenczer, Darius Mediesan, Patrick Tomian.

Tags: samuraiul  karate  inaintare grad  
3154 vizite
Distribuie pe