Locale Altele
Duminica, 26 Ianuarie 2020
Dum, 26 Ian 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Eli Pavel va juca la Napoli
Cristian Tudor  - Luni, 2 August 2010

Managerul echipei de baschet de la CSM, Petru Eles, a declarat că īn mare parte a fost conturat lotul echipei pentru sezonul viitor, dar că noutățile din lot vor fi anunțate oficial abia la mijlocul acestei luni, īntr-o conferință de presă la care va participa toată conducerea clubului.

 

„Deocamdată pot spune că vor veni Andreea Oros și Kailey Klein și că vom avea o echipă frumoasă și tānără. Vrem un proiect pe termen lung īn care ne gāndim și la cāștigarea titlului peste trei - patru ani” - a spus Petru Eles, care s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute de CSM Satu Mare īn primii doi ani īn Divizia A.

 

„Cristina Ciocan și Laura Drăgoescu au ajuns la Arad, Monica Ivan s-a īntors acasă la Brașov, unde va fi antrenoare și jucătoare, iar Eli Pavel a ales varianta unui transfer īn liga secundă din Italia, la Napoli” - a mai spus managerul CSM-ului.

           

Antrenorul CSM-ului, Dan Fleșeriu, conduce īn aceste zile Naționala U 18  a Romāniei, care īncearcă să promoveze īn prima divizie valorică a Campionatelor Europene.

945 vizite
Distribuie pe