Locale Altele
Vineri, 25 Septembrie 2020
Vin, 25 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Eli Pavel va juca la Napoli
Cristian Tudor  - Luni, 2 August 2010

Managerul echipei de baschet de la CSM, Petru Eles, a declarat că în mare parte a fost conturat lotul echipei pentru sezonul viitor, dar că noutățile din lot vor fi anunțate oficial abia la mijlocul acestei luni, într-o conferință de presă la care va participa toată conducerea clubului.

 

„Deocamdată pot spune că vor veni Andreea Oros și Kailey Klein și că vom avea o echipă frumoasă și tânără. Vrem un proiect pe termen lung în care ne gândim și la câștigarea titlului peste trei - patru ani” - a spus Petru Eles, care s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute de CSM Satu Mare în primii doi ani în Divizia A.

 

„Cristina Ciocan și Laura Drăgoescu au ajuns la Arad, Monica Ivan s-a întors acasă la Brașov, unde va fi antrenoare și jucătoare, iar Eli Pavel a ales varianta unui transfer în liga secundă din Italia, la Napoli” - a mai spus managerul CSM-ului.

           

Antrenorul CSM-ului, Dan Fleșeriu, conduce în aceste zile Naționala U 18  a României, care încearcă să promoveze în prima divizie valorică a Campionatelor Europene.

1000 vizite
Distribuie pe