Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
A început Seminarul de dans Transilvania
Cristian Tudor  - Marti, 7 Septembrie 2010

De luni, Royal Dance Club condus de Ovidiu Ignat și Otto Varga organizează a doua ediție a Seminarului Transilvania. La aceste cursuri participă antrenori din Germania - Manuela Faller, Christina Kessler, Rudi Grabon, precum și sătmăreanul  Marius Iepure.

 

„Avem invitate peste 30 de perechi, mai multe decât anul trecut, dintre care 15 din Germania. Am împărțit cursanții în două grupe și vă pot spune că dansatorii din Germania  se simt excelent la Satu Mare” - a declarat Marius Iepure, unul dintre organizatori.

           

„Seminarul cuprinde 20 de ore de grup, din care grupa 1 (mica) 8ore, iar grupa 2 (mare) 12 ore” - a completat antrenorul sătmărean Ovidiu Ignat .

           

”Deja avem in plan ca anul viitor sa organizam un alt seminar numit Bavaria, care va avea loc in Nürnberg la clubul unde sunt antrenor principal pentru copii si juniori, Rot Gold Casino. Iar în Germania să aducem cât mai multe perechi și de la Satu Mare” - a mai adăugat Marius Iepure, care-și dorește foarte mult să ajute clubul Royal Dance, cel care l-a format ca dansator.

 

Duminică  a avut loc la  Sala Sporturilor din Sibiu concursul national de dans sportiv "Mirajul Dansului" - editia a VI-a, la care Royal Dance Club a fost reprezentat de doua perechi de dansatori, ambele obtinand rezultate remarcabile :

 

- perechea Koskocsak Raul - Weiszenbacher Mara (foto) a obtinut locul 3 din 16 perechi la clasa E, varsta 12-15 ani;

- perechea Puscas Cristian - Varga Adrienn a obtinut locul 2 din 9 perechi la clasa D Latino, varsta 19-35 ani si locul 5 din 13 perechi la Open Basic Latino.

2060 vizite
Distribuie pe