Locale Altele
Duminica, 18 August 2019
Dum, 18 Aug 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Florin Fabian este noul antrenor al Arieşului Turda
Cristian Tudor  - Miercuri, 20 Octombrie 2010

Sătmăreanul Florin Fabian a preluat banca tehnică a echipei din Liga a II-a, Arieșul Turda. Conducerea grupării din Turda a decis să-l aducă pe Fabian la echipă după startul ceva mai slab realizat de Arieșul sub comanda antrenorului Marcel Rusu.

 

"Ne-am înţeles cu Fabian pentru un contract până la vară, cu posibilitate de prelungire, dacă va confirma. Îl ştim de mult timp, a făcut o treabă foarte bună la Baia Mare. La experienţa pe care o are este cea mai bună alegere", a declarat Virgil Blasiu, preşedintele de onoare al clubului din Turda, care a mai adăugat că fostul tehnician, Marcel Rusu, va rămâne antrenor cu portarii în staff-ul lui Florin Fabian..

           

Fabian speră să facă o treabă bună și la Arieșul, deși e conștient că s-a înhămat la o muncă dificilă deoarece echipa nu a avut un start prea reușit de campionat și lumea nu va avea răbdare.

 

”Mă bucur că am revenit în circuit, sincer abia așteptam să antrenez din nou. Știu că nu-mi va fi ușor la Turda, căci echipa e deocamdată în subsolul clasamentului și trebuie să redresăm lucrurile din mers” - ne-a declarat Fabian, care recunoaște că a mai fost ofertat și în vară de cei de la Turda, doar că atunci nu s-a concretizat nimic.

           

”E un grup nou de jucători pentru mine, nu am mai lucrat cu niciunul dintre băieți, dar după cum i-am văzut la primele antrenamente efectuate împreună, sunt convins că vom putea face lucruri bune la Turda” - a mai adăugat Florin Fabian.

           

Florin  Fabian are 36 de ani şi a fost fotbalist și antrenor la Olimpia Satu Mare. A jucat la Extensiv și Universitatea Craiova și a mai antrenat Victoria Carei. Cea mai bună performanță ca antrenor o are cu FC Baia Mare, echipă pe care a promovat-o în urmă cu două sezoane în Liga a II-a.

           

Arieșul a pierdut etapa trecută în B2, scor 1-3 la ALRO Slatina și ocupă abia locul 12 în clasament, cu șapte puncte.

           

Fabian va debuta pe banca Arieșului sâmbătă, la partida de pe teren propriu, din etapa a IX-a, cu Mureșul Deva.

 

Nastai, lider cu Luceafărul Oradea în C5

           

Dacian Nastai, prietenul și fostul coleg a lui Fabian din atacul Olimpiei de acum 15 ani, antrenează acum la Oradea, iar echipa lui, Luceafărul, conduce în clasamentul seriei a V-a a Ligii a III-a.

           

Luceafărul a învins etapa trecută în deplasare, scor 3-0, pe Național Sebiș și conduce în clasament cu 19 puncte. Vineri, echipa lui Nastai, la care evoluează și sătmăreanul Adrian Micaș, va întâlni pe teren propriu pe Nova Mamma Mia Becicherecul Mic.

1227 vizite
Distribuie pe