Locale Altele
Joi, 23 Mai 2019
Joi, 23 Mai 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Florin Fabian este noul antrenor al Arieşului Turda
Cristian Tudor  - Miercuri, 20 Octombrie 2010

Sătmăreanul Florin Fabian a preluat banca tehnică a echipei din Liga a II-a, Arieșul Turda. Conducerea grupării din Turda a decis să-l aducă pe Fabian la echipă după startul ceva mai slab realizat de Arieșul sub comanda antrenorului Marcel Rusu.

 

"Ne-am nţeles cu Fabian pentru un contract pnă la vară, cu posibilitate de prelungire, dacă va confirma. l ştim de mult timp, a făcut o treabă foarte bună la Baia Mare. La experienţa pe care o are este cea mai bună alegere", a declarat Virgil Blasiu, preşedintele de onoare al clubului din Turda, care a mai adăugat că fostul tehnician, Marcel Rusu, va rămne antrenor cu portarii n staff-ul lui Florin Fabian..

           

Fabian speră să facă o treabă bună și la Arieșul, deși e conștient că s-a nhămat la o muncă dificilă deoarece echipa nu a avut un start prea reușit de campionat și lumea nu va avea răbdare.

 

Mă bucur că am revenit n circuit, sincer abia așteptam să antrenez din nou. Știu că nu-mi va fi ușor la Turda, căci echipa e deocamdată n subsolul clasamentului și trebuie să redresăm lucrurile din mers - ne-a declarat Fabian, care recunoaște că a mai fost ofertat și n vară de cei de la Turda, doar că atunci nu s-a concretizat nimic.

           

E un grup nou de jucători pentru mine, nu am mai lucrat cu niciunul dintre băieți, dar după cum i-am văzut la primele antrenamente efectuate mpreună, sunt convins că vom putea face lucruri bune la Turda - a mai adăugat Florin Fabian.

           

Florin  Fabian are 36 de ani şi a fost fotbalist și antrenor la Olimpia Satu Mare. A jucat la Extensiv și Universitatea Craiova și a mai antrenat Victoria Carei. Cea mai bună performanță ca antrenor o are cu FC Baia Mare, echipă pe care a promovat-o n urmă cu două sezoane n Liga a II-a.

           

Arieșul a pierdut etapa trecută n B2, scor 1-3 la ALRO Slatina și ocupă abia locul 12 n clasament, cu șapte puncte.

           

Fabian va debuta pe banca Arieșului smbătă, la partida de pe teren propriu, din etapa a IX-a, cu Mureșul Deva.

 

Nastai, lider cu Luceafărul Oradea n C5

           

Dacian Nastai, prietenul și fostul coleg a lui Fabian din atacul Olimpiei de acum 15 ani, antrenează acum la Oradea, iar echipa lui, Luceafărul, conduce n clasamentul seriei a V-a a Ligii a III-a.

           

Luceafărul a nvins etapa trecută n deplasare, scor 3-0, pe Național Sebiș și conduce n clasament cu 19 puncte. Vineri, echipa lui Nastai, la care evoluează și sătmăreanul Adrian Micaș, va ntlni pe teren propriu pe Nova Mamma Mia Becicherecul Mic.

1188 vizite
Distribuie pe