Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prima înfrângere pentru fetele lui Fleșeriu
Cristian Tudor  - Duminica, 24 Octombrie 2010

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut sâmbătă seara la Sfântu Gheorghe, scor 55 – 64, în fața celor de la Sepsi după un meci în care gazdele au condus ostilitățile din primul până în ultimul minut.

 

Este prima înfrângere în acest sezon pentru fetele lui Fleșeriu, una care, din fericire, nu pune în pericol obiectivul CSM-ului.

           

Se știe că la Sfântu Gheorghe atmosfera e infernală pentru adversarii lui Sepsi. E un public care împinge favoritele spre victorie și care aduce cel puțin 10 puncte gazdelor, iar sâmbătă acest lucru l-au simțit pe pielea lor și jucătoarele noastre.

           

CSM-ul a intrat greu în meci, gazdele s-au distanțat rapid la 27-15 la finalul primului sfert și la 45-25 la pauză. A urmat o repriză secundă ceva mai bună pentru sătmărence, care au încercat să recupereze din diferență. În minutul 37 Klein&co. s-au apropiat la cinci puncte de Sepsi, dar experiența gazdelor s-a dovedit decisivă pe final și echipa CSM-ului a plecat învinsă din sala ”Kati Szabo”.

           

Dacă americancele au arătat o poftă deosebită de joc, Klein reușind chiar un double-double (23 puncte și 11 recuperări), la fel și Ducker (11 puncte și 16 recuperări), în schimb româncele din lot au fost depășite de miză, acestea înscriind în total doar patru puncte.

           

Pe lângă cele 13 puncte marcate, Lori Bjork a mai reușit o performanță sâmbătă seara. La începutul sfertului IV, americanca a dărâmat masa oficială în încercarea ei de a ține o minge în teren și a stricat computerul care asigura transmisia în direct a partidei pe site-ul Federaţiei Române de Baschet!

 

Alte rezultate:

Danzio Timișoara – CSM Oradea 79-36

U Cluj – BC ICIM Arad 49-73.

1530 vizite
Distribuie pe