Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încă o medalie de aur pentru Amalia Tătăran
Cristian Tudor  - Miercuri, 17 Noiembrie 2010

Sătmăreanca Amalia Tătăran domină clar în ultimii ani competițiile interne la spadă la nivelul juniorilor. Eleva antrenorului Csiszar Francisc a câștigat pe rând medaliile de aur la Naționale la toate categoriile de vârstă la care a participat până acum, iar joi și-a trecut în cont al XVII-lea titlu din carieră.

           

Amalia Tătăran a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Naționalele cadetelor după ce tot în acest an a luat aurul și la nivelul junioarelor.

 

„N-am avut emoții. Doar că acum îmi e mai greu la orice concurs intern pentru că toată lumea vrea să mă bată, fiind favorita nr.1. Mă bucur foarte mult pentru acest succes și dacă e să adun medaliile de aur de la individual și cu echipa CS Satu Mare pot spune sigur că aceasta e a XVII-a din carieră. Iar joi, cu echipa, o vreau pe a XVIII-a” - ne-a spus după festivitatea de premiere campioana spadasinelor la nivelul cadetelor.

           

Amalia Tătăran a învins-o fără drept de apel în finală pe Mihaela Țugui, scor 15-8, după ce în semifinale a trecut de colega ei de la club, Vereș Greta, scor 15-5. De altfel, Vereș Greta, tot de la CS Satu Mare, a luat medalia de bronz după un concurs foarte bun.

                       

Legat de performanța echipei naționale de spadă la Mondialele de la Paris, Amalia Tătăran spune că acest titlu mondial o motivează și mai mult. ”Eu mai am mult de muncit până să ajung la nivelul fetelor din lotul de senioare. Dar mă antrenez alături de ele și sper ca în scurt timp să am șansa de a intra în lot. Mă bucur foarte mult pentru fete și le felicit din inimă” - a încheiat Amalia Tătăran.

1527 vizite
Distribuie pe