Locale Altele
Duminica, 28 Februarie 2021
Dum, 28 Feb 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa de Crăciun merge la Baia Mare
Cristian Tudor  - Duminica, 19 Decembrie 2010

Chiar dacă s-a desfășurat în sala de sport de la Dorolț, deoarece la LPS se efectueză lucrări de modernizare, Cupa de Crăciun a adunat la start toate vedetele fotbalului sătmărean. Au evouluat pentru Roș Albaștrii, Power, Sportul sau Gașca Nebună jucătorii crescuți la Satu Mare și care acum sunt legitimați la Oțelul, Sportul Studențesc sau Pandurii.


           

Sălăgean de la Oțelul, Raul Crișan, Mihovici sau Adi Lung de la Sportul au fost în lotul celor de la Sportul, Dulcea, Schwarzkopf sau Curileac la Power, Brata, Micaș, Eric B., Florin G., Marius Pop sau Marinaș la Roș Albaștrii, iar la Gașca Nebună, cea care a și câștigat turneul, au jucat Claudiu Bumba (crescut la Atletic 94), Iațu sau Florin Mureșan.

           

Sâmbătă s-au jucat meciurile din grupe, iar acolo POWER a avut un parcurs perfect. În schimb, partidele de duminică au confirmat superioritatea maramureșenilor de la Gașca Nebună.

           

Cu Bumba și V. Pop într-o formă deosebită, Gașca a trecut în sferturi de DRM cu 2-0, apoi în semifinale de Power, scor 2-1, și apoi în finală de Roș Albaștrii cu 6-4. În finala mică POWER a trecut fără emoții de Sportul lui Sălăgean și Lung, scor 4-1.


           

„Un turneu puternic caracterizat de un spirit de fair-play desăvârșit. Am avut condiții bune la Dorolț, dar sunt convins că dacă jucam la Satu Mare în sala LPS am fi avut cu 10 echipe în plus la start și spectatori mai mulți. Băimărenii au fost mai proaspeți în finală și au câștigat pe merit, Roș Albaștrii au alergat mereu după egalare și asta le-a făcut meciul greu. Felicitări participanților și îi așteptăm și la anul la Cupa de Crăciun” - a spus la final prof. Marius Glodeanu,organizatorul acestui eveniment, omul care de 15 ani se ocupă de acest turneu.

           

știgătorii turneului au încasat un premiu de 1.000 de lei, finalista 600 lei, iar echipa de pe locul III a luat 400. În plus, Marius Curileac a luat premiul pentru cel mai bun portar, V. Pop a fost golgheterul cupei, iar Atletic 94 a luat premiul Fair Play.

2460 vizite
Distribuie pe