Locale Altele
Duminica, 15 Decembrie 2019
Dum, 15 Dec 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dan Fleșeriu, antrenorul anului īn baschetul feminin romānesc
Cristian Tudor  - Marti, 21 Decembrie 2010

Federația Romānă de Baschet l-a premiat pe antrenorul CSM-ului, Dan Fleșeriu, īn cadrul Galei Baschetului 2010, ce a avut loc luni seara la Hotelul Intercontinental din capitală. Acesta a fost declarat antrenorul anului īn baschetul feminin romānesc după rezultatele obținute la club, dar mai ales după ce a cāștigat īn vară Campionatul European - Divizia B la nivelul junioarelor U18.

 

„Mă bucură mult că am primit acest premiu. A fost un an foarte greu, cu multă muncă și cu rezultate foarte bune atāt la club, cāt şi la Naționala U 18. Le mulțumesc celor de la Satu Mare, e și premiul lor pentru că fără rezultatele bune de la club nu ajungeam la lot. Sper că vor fi alături de noi și īn 2011, an īn care sper să īmbunătățim performanțele la club. Nu mai spun cāte finale vreau să joc la anul, ci doar că vreau un loc mai bun ca īn sezonul trecut. Īn plus, la Naționala de junioare U20, unde sunt acum antrenor, sper să avem rezultate deosebite la Europene” - a declarat antrenorul Dan Fleșeriu.

           

Pe lāngă Dan Fleșeriu a mai fost premiată și fosta jucătoare de la CSM, sătmăreanca Cristina Ciocan. Aceasta a primit pentru al doilea an consecutiv titlul de cea mai bună jucătoare din baschetul romānesc.

1153 vizite
Distribuie pe