Locale Altele
Luni, 6 Aprilie 2020
Luni, 6 Apr 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dan Fleșeriu, antrenorul anului în baschetul feminin românesc
Cristian Tudor  - Marti, 21 Decembrie 2010

Federația Română de Baschet l-a premiat pe antrenorul CSM-ului, Dan Fleșeriu, în cadrul Galei Baschetului 2010, ce a avut loc luni seara la Hotelul Intercontinental din capitală. Acesta a fost declarat antrenorul anului în baschetul feminin românesc după rezultatele obținute la club, dar mai ales după ce a câștigat în vară Campionatul European - Divizia B la nivelul junioarelor U18.

 

„Mă bucură mult că am primit acest premiu. A fost un an foarte greu, cu multă muncă și cu rezultate foarte bune atât la club, cât şi la Naționala U 18. Le mulțumesc celor de la Satu Mare, e și premiul lor pentru că fără rezultatele bune de la club nu ajungeam la lot. Sper că vor fi alături de noi și în 2011, an în care sper să îmbunătățim performanțele la club. Nu mai spun câte finale vreau să joc la anul, ci doar că vreau un loc mai bun ca în sezonul trecut. În plus, la Naționala de junioare U20, unde sunt acum antrenor, sper să avem rezultate deosebite la Europene” - a declarat antrenorul Dan Fleșeriu.

           

Pe lângă Dan Fleșeriu a mai fost premiată și fosta jucătoare de la CSM, sătmăreanca Cristina Ciocan. Aceasta a primit pentru al doilea an consecutiv titlul de cea mai bună jucătoare din baschetul românesc.

1175 vizite
Distribuie pe