Locale Altele
Luni, 18 Ianuarie 2021
Luni, 18 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Floretiste din 12 țări așteptate la Cupa Satu Mare
Cristian Tudor  - Marti, 1 Februarie 2011

Cu zece zile înaintea startului în cea de a II-a ediție a turneului internațional de floretă-cadete de la Satu Mare s-au înscris în competiție sportive din Austria, Belarus, Israel, Serbia și, bineînțeles, România, însă Cristina Stahl, una dintre organizatoarele concursului, ne-a declarat că până pe 4 februarie, ultima zi de înscriere, mai pot apărea și alte confirmări.


 

„Noi am primit semnale din mai multe părți și așteptăm doar confirmarea oficială de participare. De exemplu delegațiile din  Georgia, Ucraina, Cehia, Slovacia, Ungaria, Republica Moldova și SUA au făcut deja rezervări la hotel sau au solicitat viză de România. Mai lispește doar înscrierea oficială la Cupa Satu Mare” - spune fosta floretistă Cristina Stahl, cea care împreună cu Natalia Covaci se ocupă din partea Primăriei de buna organizare a turneului.

 

„Avem deja și afișul și încet toate detaliile le-am pus la punct și eu cred că va fi un eveniment deosebit pentru sportul sătmărean” - a mai spus Cristina Stahl. Organizatorii anunță că la acest turneu va fi prezentă și doamna Ana Pascu, președintele Federației Române de Scrimă, precum și oficiali de la Federația Internațională de Scrimă.

           

Aflată la a doua ediție, Cupa Satu Mare va aduce ca noutate și faptul că din acest an ea este inclusă în calendarul oficial al Federației Internaționale de Scrimă, iar rezultatele vor puncta în cadrul Circuitului European al cadetelor. În plus, întrecerile se mută din sala de scrimă „Alexandru Csipler” în cea a LPS, care e mai încăpătoare și unde se pot monta zece planșe.

1253 vizite
Distribuie pe