Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Am bătut şi junioarele mici
Cristian Tudor  - Vineri, 4 Februarie 2011

Fără să se întrebuințeze prea mult, CSM Satu Mare a învins joi seara și Naționala de junioare U 18 a României, scor 83-54. Acest succes vine după ce miercuri sătmărencele au trecut și de Naționala U 20 cu 71-50. Fetele de la CSM au început în forță și au condus cu 10-0 după primele patru minute de joc.


           

Profesorul Gheorghe Mandache cere un prim timp de odihnă și junioarele prind încet curaj și reușesc să intre în joc. Prima repriză se încheie cu o diferență confortabilă pentru liderul Diviziei A, 44-29.


           
La reluare Dan Fleșeriu schimbă mai des, rezervele Dunca, Giugiu, Szmutku sau Nagy au și ele momente bune de joc și după un sfert III în care s-a greșit cam mult în ultima parte a meciului, fetele noastre au făcut iar legea pe teren reușind un parțial de 25-6 în sfertul IV.
           

Scor final 83-54 și CSM -ul așteaptă acum partida oficială de sâmbătă, de la ora 12, cu Olimpia București.


„Am încercat câteva scheme noi în apărare și, cu mici excepții, pot spune că sunt mulțumit de evoluția echipei. Normal că le-am mai certat pe unele dintre fete pentru erorile comise, dar ăsta  e rolul unor astfel de meciuri de verificare. Să punem lucrurile la punct” - a spus la final Dan Fleșeriu, care e convins că meciul de sâmbătă din campionat cu Olimpia va fi mult mai greu decât această dublă amicală cu Naționalele de junioare U 18 și U 20.


           

„În mare parte, la Olimpia evoluează junioarele de la cele două loturi, la care se mai adaugă patru fete ceva mai experimentate. Așteptăm publicul să vină din nou alături de noi, așa cum s- a întâmplat la partidele cu Alexandria și Arad, căci avem nevoie de galerie la fiecare meci din play-off” - a mai adăugat Fleșeriu.

1330 vizite
Distribuie pe