Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O înfrângere care nu contează
Cristian Tudor  - Miercuri, 2 Martie 2011

CSM Satu Mare a pierdut miercuri seara primul meci în acest an, 53-61 cu Alexandria, dar s-a calificat fără emoții în Final-Four-ul Cupei României.


La avantajul de 26 de puncte luat încă din tur, fetele noastre au tratat cu lejeritate disputa de marţi seara, nu s-au apărat deloc, iar Alexandria a profitat la maxim de șansa ei.

           

Fără Amra Mehmedic, plecată acasă în Bosnia pentru a-și rezolva problemele legate de viză, echipa noastră a suferit enorm la construcție. Noua achiziție, Abi Olajuwon, a încercat să le facă pe toate, a marcat 17 puncte, a avut 10 recuperări, dar de una singură n-a putut întoarce rezultatul.

           

Tot la capitolul absențe le putem trece și pe Claudia Pop și Andreea Orosz, care au intrat gripate pe teren și n-au putut sta în picioare mai mult de 10 minute, iar Anita Teilane s-a lovit și ea la umăr și este incertă pentru derby-ul de la Arad.


           

„Nu e un capăt de țară această înfrângere, trebuia să vină și acest moment și e bine că s-a întâmplat în acest meci fără miză. Ne-au lipist mai multe elemente din angrenaj și asta s-a văzut. Putem face o mare performanță doar dacă rămânem împreună atât eu, cât și Peter (Eles) și toată lumea. Alta va fi echipa la Arad” - a spus la final antrenorul Dan Fleșeriu.

                       

În Final Four-ul Cupei României s-au calificat CSM Satu Mare, BC ICIM Arad, Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM U Craiova.

1914 vizite
Distribuie pe