Locale Altele
Miercuri, 20 Februarie 2019
Mie, 20 Feb 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amalia Tătăran și Vereș Greta au luat bronzul pentru Romānia la Europene
Cristian Tudor  - Vineri, 4 Martie 2011

Rezultat excepțional obținut vineri seara de spadasinele Amalia Tătăran și Vereș Greta la Europenele de scrimă pentru cadeți de la Klagenfurt.

Cele două sătmărence au tras pentru echipa Romāniei și au obținut medaliile de bronz după ce au īnvins īn finala mică Ungaria cu 45-38.

           

Practic, Vereș și Tătăran au dus greul pentru echipa antrenată de Csiszar Francisc, cele două spadasine reușind majoritatea punctelor atāt īn calificări, cāt și īn meciul pentru bronz.

           

Dacă antrenorul Amaliei, Csiszar Francisc, a īnsoțit echipa īn Austria, antrenoarea lui Greti, Majer Csilla, a urmărit īn fața calculatorului, online, tot turneul.

 

„Mă bucur extrem de mult pentru fete. Amalia e deja o certitudine, iar surpriza plăcută a venit de la Greta, care a tras foarte bine pentru echipă. Sunt foarte fericită și māndră īn același timp că lucrez cu astfel de sportive. Cred că īn timp vor forma o echipă redutabilă și la această vārstă pentru Romānia” - ne-a spus Majer Csilla.

           

Romānia obține astfel prima medalie la aceste Europene de cadeți. Fetele noastre au īnvins pe rānd Finlanda și Marea Britanie cu 45-34 īn primele două tururi, apoi au pierdut īn semifinale, 24-45 cu Polonia, și au trecut īn finala mică de Ungaria cu 45-38. Reamintim că la individual Amalia a terminat pe locul 20, iar Greta pe 24.

1211 vizite
Distribuie pe