Locale Altele
Vineri, 19 Octombrie 2018
Vin, 19 Oct 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amalia Tătăran și Vereș Greta au luat bronzul pentru România la Europene
Cristian Tudor  - Vineri, 4 Martie 2011

Rezultat excepțional obținut vineri seara de spadasinele Amalia Tătăran și Vereș Greta la Europenele de scrimă pentru cadeți de la Klagenfurt.

Cele două sătmărence au tras pentru echipa României și au obținut medaliile de bronz după ce au învins în finala mică Ungaria cu 45-38.

           

Practic, Vereș și Tătăran au dus greul pentru echipa antrenată de Csiszar Francisc, cele două spadasine reușind majoritatea punctelor atât în calificări, cât și în meciul pentru bronz.

           

Dacă antrenorul Amaliei, Csiszar Francisc, a însoțit echipa în Austria, antrenoarea lui Greti, Majer Csilla, a urmărit în fața calculatorului, online, tot turneul.

 

„Mă bucur extrem de mult pentru fete. Amalia e deja o certitudine, iar surpriza plăcută a venit de la Greta, care a tras foarte bine pentru echipă. Sunt foarte fericită și mândră în același timp că lucrez cu astfel de sportive. Cred că în timp vor forma o echipă redutabilă și la această vârstă pentru România” - ne-a spus Majer Csilla.

           

România obține astfel prima medalie la aceste Europene de cadeți. Fetele noastre au învins pe rând Finlanda și Marea Britanie cu 45-34 în primele două tururi, apoi au pierdut în semifinale, 24-45 cu Polonia, și au trecut în finala mică de Ungaria cu 45-38. Reamintim că la individual Amalia a terminat pe locul 20, iar Greta pe 24.

1182 vizite
Distribuie pe

Pompierul Adrian Bogoșel, aur la Concursul de Judo al MAI
Joi, 18 Octombrie 2018
Slt. Adrian Bogoșel, tânărul pompier al ISU „Someș” Satu Mare, de doar câteva luni, a reprezentat...   continuare

Înscrieri la cel mai puternic turneu Ferroli Open organizat vreodată!
Joi, 18 Octombrie 2018
Seria concursurilor Ferroli Open la șah continuă și în acest an. În perioada 30 octombrie – 4 noiembrie se va organiza cel mai puternic turneu desfășurat vreodată la Satu Mare sub această denumire.   continuare

Noa, n-o ieșit jmekeria! Echipa de baschet CSM Satu Mare îl dă afară pe antrenor după două etape.
Marti, 16 Octombrie 2018
Se pare că sătmăreanca Flavia Ferenczi, care nu a avut loc în echipa de ”vedete” cu salarii umflate de la CSM Satu Mare, a pus capăt, cel puțin deocamdată...   continuare

Judoka Miguel Codreanu, campion la turneul internațional din Serbia
Luni, 15 Octombrie 2018
Judoka de la CSM Satu Mare au concurat, sâmbătă, 13 octombrie, la un turneu internațional în Beocin, Serbia.   continuare

Câștigătorii concursului de karting „Recordul Pistei”
Luni, 15 Octombrie 2018
Iubitorii de karting au participat duminică la un nou concurs organizat de Karting Ciuperceni, „Recordul Pistei”.   continuare