Locale Altele
Marti, 18 Iunie 2019
Marti, 18 Iun 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amalia Tătăran și Vereș Greta au luat bronzul pentru România la Europene
Cristian Tudor  - Vineri, 4 Martie 2011

Rezultat excepțional obținut vineri seara de spadasinele Amalia Tătăran și Vereș Greta la Europenele de scrimă pentru cadeți de la Klagenfurt.

Cele două sătmărence au tras pentru echipa României și au obținut medaliile de bronz după ce au învins în finala mică Ungaria cu 45-38.

           

Practic, Vereș și Tătăran au dus greul pentru echipa antrenată de Csiszar Francisc, cele două spadasine reușind majoritatea punctelor atât în calificări, cât și în meciul pentru bronz.

           

Dacă antrenorul Amaliei, Csiszar Francisc, a însoțit echipa în Austria, antrenoarea lui Greti, Majer Csilla, a urmărit în fața calculatorului, online, tot turneul.

 

„Mă bucur extrem de mult pentru fete. Amalia e deja o certitudine, iar surpriza plăcută a venit de la Greta, care a tras foarte bine pentru echipă. Sunt foarte fericită și mândră în același timp că lucrez cu astfel de sportive. Cred că în timp vor forma o echipă redutabilă și la această vârstă pentru România” - ne-a spus Majer Csilla.

           

România obține astfel prima medalie la aceste Europene de cadeți. Fetele noastre au învins pe rând Finlanda și Marea Britanie cu 45-34 în primele două tururi, apoi au pierdut în semifinale, 24-45 cu Polonia, și au trecut în finala mică de Ungaria cu 45-38. Reamintim că la individual Amalia a terminat pe locul 20, iar Greta pe 24.

1239 vizite
Distribuie pe