Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie în amical cu U Cluj
Cristian Tudor  - Miercuri, 9 Martie 2011

Handbaliştii sătmăreni au jucat miercuri un meci amical în compania celor de la U Cluj, partidă încheiată cu scorul de 37-35, la pauză fiind 20-19 pentru CSM. Meciul a fost unul tipic de pregătire, în care ambele formaţii au folosit întreaga garnitură pe care au avut-o la dispoziţie.

 

Oaspeţii au condus la începutul partidei, după care sătmărenii au revenit şi la mijlocul primei reprize aveau un avans care a crescut şi la 3-4 goluri.

În partea a doua fiecare echipă a fost la conducere, pentru ca sfârşitul meciului să fie al sătmărenilor, învingători cu scorul de 37-35.

           

Pentru CSM au evoluat în acest meci Panazan, Teremy, Mateaş, Olah, Munea, Jurj, Vizsbovskij, Libert, Varady, Mateş, Savlovschi, Timofte şi Oşvat, pe bancă mai aflându-se Pogyină, Bejinariu, Pop şi Ardelean.

 

De la sătmăreni au lipsit Savic şi Surducan, primul efectuând un tratament special după întinderea suferită, iar al doilea aflat în recuperare după accidentarea la genunchi. Aceştia s-ar putea totuşi să fie apţi pentru meciul oficial de acasă cu Suceava, programat pe 19 martie în Liga Naţională.

           

Echipa de handbal CSM Satu Mare va pleca vineridimineaţa la Arad pentru a lua parte la un turneu de pregătire programat pe durata a două zile. La acest turneu vor mai fi prezente echipele Potaisa Turda, CSM Oradea şi gazdele de la HC Arad.

913 vizite
Distribuie pe