Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie lejeră cu Craiova
Cristian Tudor  - Joi, 10 Martie 2011

Victoria de sâmbătă din derby-ul de la Arad le-a dat și mai multă încredere jucătoarelor de la CSM care miercuri seara au bifat un nou succes în campionat, cu Craiova. Fetele noastre au intrat mai greu în joc și le-au dat ceva speranțe oltencelor doar în primul sfert. 21-16 după zece minute.

 

Fleșeriu le odihnește pe Teilane ,Mehmedic și Drake și le dă posibilitatea ”rezervelor” Giurgiu, Dunca sau Băluță să joace mai mult. Iar ”rezervele” nu dezamăgesc.

Rada Giurgiu înscrie pe bandă rulantă, Oana Băluță e peste tot, iar Olajuwon își face și ea simțită prezența cu câteva faze spectaculoase, inclusiv o pasă greșită către…Fleșeriu, care, spre deliciul publicului, a intrat în joc și a aruncat la coș.

Până la pauză diferența ajunge la 45-24, iar până la final s-a mai pus doar problema diferenței finale de scor, asta în condițiile în care Craiova a avut pe foaie doar opt jucătoare.

În repriza secundă Claudia Pop și-a completat norma de puncte, a reușit să înscrie de 18 ori, a avut șapte recuperări și cinci pase decisive, Mehmedic, Bjork sau Drake au combinat eficient și diferența a ajuns rapid la 40 de puncte. Finalul le-a găsit în teren pe junioarele Cristea și Nagy, iar suporterii, extrem de generoși cu aplauzele, au însoțit orice reușită a CSM-ului cu ole-uri.

”Campionii, campionii!” a strigat la final galeria, încercând să le stabilească un nou obiectiv fetelor noastre. Care, trebuie să recunoaștem, practică la această oră cel mai bun baschet din România. Să sperăm că vor putea menține ritmul căci greul abia acum vine…

Pentru fetele noastre urmează o deplasare interesantă la Timișoara, unde în toamnă Bega Danzio ne-a furat pe final victoria cu un coș de la mijlocul terenului marcat de Stoienescu.

1663 vizite
Distribuie pe