Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victoria care ne apropie de cupele europene
Cristian Tudor  - Vineri, 18 Martie 2011

Echipa de handbal CSM Satu Mare a câştigat meciul de vineri cu scorul de 37-34, la pauză 19-21, în confruntarea cu Bucovina Suceava, acesta fiind poate cel mai bun joc al formaţiei noastre în acest an.
 


Până la pauză s-a mers cu un minim avantaj de fiecare parte, pentru ca apoi să fie 15-17, după care din nou egal, pentru ca să se consemneze 19-21 la intrarea la cabine.

 

Exasperat de lipsa de inspirație a portarilor experimentați, Teremi și Panazan, care împreună au avut ...o singură intervenție în 25 de minute, Palko îl aruncă-n luptă și pe juniorul Pogyină. Fără prea mult succes, căci moldovenii au înscris pe bandă rulantă în prima repriza.

 

În partea a doua, echipa pregătită de Ioan Palko şi Nicolae Istrate se distanţează încet (29-24 şi 34-31), cu marele aport al lui Teremi. Trezit se pare la vestiar, Loți are 12 intervenții reușite și face diferența pe tabelă.  Chiar dacă formaţia lui Bibirig şi Ghervan forţează, nu mai poate reface handicapul şi se recunoaşte apoi învinsă, scor final 37-34.

 

Savlovschi termină meciul accidentat, Libert e eliminat, dar nu mai contează. CSM-ul produce surpriza etapei și se apropie de locurile de cupe europene. Am consemnat astfel prima victorie  CSM-ului în fața celor de la Bucovina Suceava.
 

 

Ștefan Bibirig - antrenor Bucovina: „Nu pot sa vorbesc acum la cald despre ce a mers și ce nu azi la Satu Mare. Vom face o analiză la calm și vedem care sunt greșelile comise. În repriza secundă n-am mai reușit același ritm bun și n-am reușit să fim la fel de lucizi pe faza de atac. E drept că ne-au lispit și câteva piese de bază, dar asta nu e o scuză”.

 

Ioan Palko - director tehnic CSM Satu Mare: „E victoria echipei și pot spune că e un succes istoric pentru noi. Am bătut una dintre cele mai bune echipe din Ligă, iar acum ne putem gândi chiar la un loc de cupe europene. Mă bucur pentru băieții care s-au mobilizat după pauză și au avut o revenire fantastică. Teremi s-a trezit la timp și ne-a ajutat mult. Savlovschi s-a accidentat și repriza secundă n-a mai putut continua, dar si el a facut un meci bun. Mai visez la încă două astfel de surprize…să batem pe Reșița și  Odorhei. Și apoi la final la Minaur”.

 

Ianoș Olah - CSM Satu Mare: „O victorie mare pentru noi. N-am crezut că vom putea trece de Suceava, o echipă care până acum ne-a bătut mereu la diferențe mari. Nu știu unde o să ne oprim până la finalul campionatului. Sper să luăm și ceva puncte din deplasare și atunci putem visa chiar la cupe europene”.

1651 vizite
Distribuie pe