Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fetelor, vrem Cupa!
Cristian Tudor  - Joi, 24 Martie 2011

În primul an de la promovarea în Divizia A, fetele de la CSM și-au depășit condiția și au luat medaliile de bronz după un parcurs în care au lăsat pe drum trupe valoroase precum Aradul sau Alexandria.
 

 

Anul trecut, în al doilea sezon de primă ligă, tot cu cuplul Eleș - manager și Fleșeriu - antrenor, CSM-ul a ajuns până-n finala Cupei României după o victorie de senzație cu Sepsi în penultimul act. Acum e momentul să visăm la primul trofeu din istoria acestui club și, de ce nu, la cea mai mare performanță a sportului sătmărean la nivel de echipe.

           

„Am mai jucat finale de Cupa României și la baschet și la fotbal, cu Olimpia, dar miciodată acest trofeu n-a fost atât de aproape de Satu Mare. Acum organizăm Final Four-ul aici și putem spera ca visul să se împlinească. Sper ca minunatul public sătmărean să împingă echipa CSM-ului spre victorie” - a spus președintele CA al CSM Satu Mare, Gabor Kereskenyi.

           

Totul e pregătit până la ultimul detaliu. Sala a fost amenajată și se speră ca la ora primului meci să încapă peste 600 de spectatori, iar TVR 3 va asigura transmisia în direct a Final Four-ului.

           

CSM Satu Mare va deschide balul, de la ora 17.30, cu semifinala împotriva oltencelor de la SCM U Craiova. Pare un adversar facil, dar trupa la care evoluează și sătmăreanca Eniko Tarța nu trebuie subestimată.


           

Al doilea meci al zilei e cu siguranță derby-ul semifinalelor. Sepsi Sfântu Gheorghe întâlnește BC ICIM Arad de la ora 19,30. Sepsi vine cu un moral bun după succesul de marți cu CSM Satu Mare, iar antrenorul Attila Vereș a declarat că  „singurul lucru care ne interesează este să câștigăm semifinala și să ajungem în ultimul act. Va fi un meci dificil, Aradul are un lot valoros, dar nu cred că este cazul să ne speriem”.

           

Arădencele pornesc favorite, iar antrenorul Nolan e de părere că cine va avea nervii mai tari va merge în finală. „Orice meci este important, orice victorie contează. Ne aşteaptă un turneu final al Cupei României foarte greu. Craiova nu este atât de puternică, iar Satu Mare are un meci uşor în semifinale. Noi vom juca din nou cu Sepsi, ne aşteaptă o partidă la fel de grea”.

           

Șase arbitrii au fost delegați la acest Final Four se anunță prezența unor impresari străini, și chiar a șefei de la FRB, Carmen Tocală.

           

Finala mică va avea loc sâmbătă de la ora 17, iar marea finală de la ora 19,15. Să sperăm că sâmbătă seara fetele lui Dan Fleșeriu vor fi noile câștigătoare ale Cupei Romăniei. Doar umpleţi sala şi susţineţi-le din toţi rărunchii!!!

 

Spot Nord-Vest TV by Sorin Michnea
2207 vizite
Distribuie pe