Locale Altele
Sambata, 25 Martie 2023
Sam, 25 Mar 2023
Baschet feminin Divizia A: CSM Satu Mare - U TRUSTU CRE Cluj 71- 84
Cristian Tudor  - Miercuri, 15 Octombrie 2008

Au vrut prea mult... Așa a explicat antrenorul Dan Fleșeriu īnfrīngerea de miercuri din etapa a doua a Ligii Naționale īn fața Clujului.
 
Acesta s-a arătat foarte afectat de evolu
ția fetelor care au vrut parcă să demonstreze prea mult și au complicat multe faze simple. „Am ratat aruncări de singur sub panou cānd aveau ele șase-opt puncte avans. Dacă intrau punctele, puteam să le depășim”, a spus la conferința de presă tehnicianul CSM-uui, care e convins că a ratat o mare șansă de a bate una dintre cele mai bune echipe din țară. „Nu știu cīnd le vom mai prinde atīt de descoperite, să sperăm că vom īnvăța pe viitor din greșelile făcute azi”, a mai spus Fleșeriu, care a lăsat să se īnțeleagă că unele dintre jucătoare au avut ceva de demonstrat celor de la Cluj sau antrenorului de la U, sīrbul Pedrag Vasici.


Altfel, CSM -ul  a īnceput excelent partida
și a condus ostilitățile pīnă īn minutul 6, apoi īncet clujencele au profitat de erorile din atacul gazdelor și s-au distanțat pīnă la finalul primului sfert, cānd au condus cu 22-15. Clujencele au mărit apoi avansul și la pauză au ajuns la 44-29.


Americanca Graham dă tonul revenirii CSM-ului
și imediat după pauză sătmărencele echilibrează jocul, iar īn minutul 32 se ajunge la 48-58. Din păcate, pe fondul oboselii, Urse și Drăgoescu ratează două atacuri, īn schimb oaspetele īnsciu două coșuri de trei puncte. Se face īncet 79-59 pentru U, iar īn ultimele trei minute Graham nu reușește altceva decīt să reducă din diferență, scor final 84-71 pentru U Cluj.


Urmează o partidă ceva mai u
șoară, sīmbătă la Oradea, pe care căpitanul echipei, Adriana Pricop, nici nu concepe să o piardă.


De remarcat numărul mare de spectatori care au venit la primul meci al CSM-ului īn actualul sezon pe propriul teren
și mai ales fair-play-ul antrenorului sīrb Vasici, care la conferința de presă a ținut să felicite CSM-ul și pe antrenorul Fleșeriu pentru modul īn care s-au prezentat la acest meci.

Tags: baschet  csm  cluj  
2529 vizite
Distribuie pe