Locale Altele
Joi, 29 Octombrie 2020
Joi, 29 Oct 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreni pe podium la Campionatul Naţional de Karate pentru copii
Karate Zanshin  - Miercuri, 15 Iunie 2011

La  sfarsitul saptamanii trecute, clubul Karate Zanshin, condus de  Florin Curileac, a participat la Campionatul Naţional de Karate pentru copii, la Bucuresti, cu sportivii Vlad Voica, Risnoveanu Alin, Botis Bogdan, Tinca Razvan.

 

Dupa o evolutie spectaculoasa la categoria de karate 11-12 ani, campionul european si mondial al categoriei, Vlad Voica, a obtinut medalia de aur.

 

Prietenul lui cel mai bun, Alin Risnoveanu, si principalul adversar, dupa o semifinala si o finala mica de infarct a castigat medalia de bronz. Si ceilalti doi sportivI, Tinca Razvan si Botis Bogdan au avut evolutie buna.

 

Astfel, cei patru sportivi ai CS Karate Zanshin s-au calificat la Campionatul European de karate ce se va desfasura in luna octombrie la Gyor, în Ungaria. Sambata, 25 iunie, sportivii CS Karate Zanshin vor participa la Campionatul National de Karate pe echipe la Sibiu.

 

Clubul aduce multumiri sponsorilor, firmelor Lorencic Bau si Folda Security, fara de care nu ar fi fost posibila participarea la concurs si, bineinteles, parintilor sportivilor, care se implica foarte mult in activitatea clubului.

 

Multumim pe aceasta cale si Grupului Scolar Industrial de Industrie Usoara „Elisa Zamfirescu”, unde sportivii se pot antrena in cele mai bune conditii în sala de sport a liceului.

 

Pentru inscrieri va asteptam in zilele de luni, miercuri si vineri intre orele 19-20 la sala de sport a liceului, care se afla in cartierul Soarelui.

2289 vizite
Distribuie pe