Locale Altele
Miercuri, 24 Aprilie 2019
Mie, 24 Apr 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a promovat în Liga a III-a!!!
Cristian Tudor  - Miercuri, 15 Iunie 2011

Olimpia revine în Liga a III-a după un meci de baraj în care s-a distrat efectiv cu campioana Sălajului, Meseșul Treznea. Elevii lui Tibi Csik și Lulu Dragomir s-au impus de o manieră categorică, scor 6-0, după un joc perfect în care portarul Marius Șuta n-a avut mai nimic de apărat.

           

Micaș a deschis rapid scorul în minutul 15 cu un șut în vinclu de la marginea careului. Tot Micaș a majorat apoi diferența la 2-0 peste trei minute, după un penalty scos de Gavrilescu. Acelaşi Gavrilescu înscrie în minutul 24, dar se indică pe bună dreptate offside. Vine însă minutul 31,  când excelentul fundaș dreapta Flavian Moș a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a înscris pentru 3-0!

           

Nici în partea secundă galben-albaștrii n-au redus turația și au stat tot în jumătatea adversă de teren. Abia intrat în teren, vârful de lance Feier a înscris din apropiere pentru 4-0, iar Gavrilescu a reușit în sfârșit să puncteze și el după un atac în viteză, în minutul 63.

           

Csik face schimbări, intră Lung, Cîmpan și Shannat, doar că finalul de meci va fi a lui Manu Mureșan. Decarul Olimpei a marcat golul meciului cu un șut în vinclu de la 30m, scorul ajungând la 6-0 în minutul 87! Arbitrul Omuț a pus capăt calvarului celor de la Treznea în minutul 90 și a consimțit revenirea Olimpiei în Liga a III-a după patru ani de pribegie în județ.

 

Game, set, meci și promovare. Felicitări antrenorilor, jucătorilor și conducătorilor pentru această performanță. Și mai ales acestor minunați suporteri de la Commando Oli și Sezione Ostile, care au crezut mereu în Olimpia lor!


           

Și miercuri la Oradea sătmărenii au avut o galerie extraordinară, de Liga I și le dorim din suflet să tragă echipa după ei spre eșaloanele superioare.

           

Cel mai aplaudat sătmărean din tribună a fost cu siguranță Florin Gardoș, sătmăreanul nostru de la Steaua făcând zeci de poze pe municipalul orădean. De altfel Gardoș a stat și la postul de comentator la Nord Vest TV și-l veți putea auzi joi seara de la ora 20.40, când va fi difuzată înregistrarea meciului de baraj.

                       

În tribuna oficială au ținut să asiste la meci președintele Consiliului județean, Csehi Arpad, vicepreședintele CJ, Mircea Govor, subprefectul Csaba Pataki și viceprimarul Gabor Kereskenyi.

 

OLIMPIA:

 

ȘUTA-MOȘ, F.MUREȘAN, HEIL,VĂDAN-M.MUREȘAN, M.POP, MICAȘ, GAVRILESCU, MARINAȘ, HOMOROZAN. Au mai intrat: LUNG, SHANNAT, CÂMPAN și FEIER

 

ANTRENORI:

 

TIBI CSIK, LULU DRAGOMIR ȘI PAUL LEVENTE.

 

 

3241 vizite
Distribuie pe