Locale Altele
Marti, 7 Iulie 2020
Marti, 7 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amra Mehmedici rămâne la CSM
Cristian Tudor  - Luni, 18 Iulie 2011

Lotul echipei de baschet de la CSM Satu Mare este in mare masura conturat. Conducerea clubului a anuntat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Amra Mehmedic si-a prelungit pe inca un an contractul cu CSM.

De altfel, Amra a fost si ea prezenta la intalnirea cu presa, bosniaca aflandu-se pentru cateva zile la Satu Mare pentru a-si prelungi si dreptul de sedere in Romania.

“Sunt bucuroasa ca am ramas aici si imi pare bine ca in mare masura suntem aceleasi jucatoare ca si sezonul trecut. Respect foarte mult acest club, suporterii, si imi plac foarte mult oamenii de aici. Chiar ma fac sa ma simt minunat. N-au contat prea mult banii, pentru ca au fost oferte mai consistente din punct de vedere financiar de la alte cluburi din Romania, pe care insa le-am refuzat” - a tinut sa precizeze Amra Mehmedic, care a fost insotita la conferinta de presa si de capitanul echipei, Andreea Orosz.

Presedintele Comitetului Director al CSM, Gabor Kereskenyi, a anuntat si numele unei alte straniere. “Am rezolvat si problema pivotilor prin aducerea lui Star Allen. E o jucatoare pe care antrenorul Dan Fleseriu a vazut-o si si a manifestat intentia de a o aduce la Satu Mare. In plus, o mai avem pe Monica Ivan, care revine la noi, iar din iarna ne vom baza si pe Anita Meszaros” - a declarat Gabor Kereskenyi.

Daca Monica Ivan e cunoscuta suporterilor de la CSM, ea evoluand in urma cu un sezon la Satu Mare, iar Anita Meszaros e satmareanca, despre Star Allen se stie doar ca e colega de echipa la Ohio cu Andrea Walker si ca are o viteza buna in joc si e o buna recuperatoare.

“Nu vreau sa anuntam acum obiectivele echipelor de la CSM. Vom mai face luna viitoare o conferinta de presa cu antrenorii si capitanii de echipa, in care vom vorbi si despre acest lucru. Dar vreau sa cred ca acum avem o trupa mai buna decat sezonul trecut la baschet, iar la handbal una mai tanara si mai echilibrata pe posturi” - a punctat presedintele executiv al CSM Satu Mare, Vasile Fogel.

Legat de programul de pregatire, presedintele sectiei de baschet, Florin Muresan, a precizat ca lotul se va reuni pe 6 august, iar din 15 august se va merge in cantonament la Paltinis. Apoi vor fi perfectate cateva amicale pana la primul meci oficial al sezonului.

 

Citiţi mai multe ştiri din sportul local pe Satu Mare Sport

1455 vizite
Distribuie pe