Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Americance la CSM Satu Mare
Cristian Tudor  - Luni, 5 Septembrie 2011

Americancele din lotul CSM-ului, Star Allen și Andrea Walker, au fost prezentate oficial luni într-o conferință de presă. Dacă Andrea Walker e obișnuită deja cu România după un sezon petrecut la Sepsi Sfântu Gheorghe, în schimb Star Allen e în premieră în campionatul nostru. Allen a evoluat sezonul trecut în Europa pentru echipa Carcavelos, ce a câștigat titlul în Portugalia.


 

Am venit în România să câștig trofee” - a declarat Star Allen, în vreme ce Andrea Walker s-a arătat încântată că a ajuns la Satu Mare, ce are o echipă care i-a lăsat sezonul trecut o impresie deosebită.

De remarcat că cele două jucătoare au evoluat împreună în luna august pentru Ohio, echipă ce a câștigat fără înfrângere campionatul din SUA. „E al doilea campionat ca valoare după WNBA, iar ca o remarcă, echipa la care a jucat Crissie Givens de la Târgoviște a terminat pe locul III” - a amintit antrenorul Dan Fleșeriu.

„Le dorim succes și sperăm că vor face o treabă bună împreună cu celelalte fete din echipă la CSM Satu Mare” - a punctat președintele executiv al CSM, Vasile Fogel.

Dacă americancele au venit la echipă, în schimb vestea proastă e că junioara Oana Băluță a decis să se lase de baschet la doar 19 ani! ”Cred că deziluziile de la loturile naționale din această vară i-au pus capac și au împins-o să ia o astfel de decizie. Îmi pare nespus de rău, căci e o jucătoare foarte bună și care abia acum începuse să culeagă roadele muncii de opt ani, de când s-a apucat de baschet” - a mai spus Fleșeriu.


În privința programului de pregătire, CSM Satu Mare va susține joi după amiază un amical la Oradea cu SEPSI Sfântu Gheorghe, echipă ce se află în cantonament la Felix. Apoi baschetbalistele de la CSM se vor deplasa la Budapesta pentru două amicale, vineri si sâmbătă, cu VASAS, trupă la care e legitimată Anita Teilane.

”Va fi un campionat foarte echilibrat, cu opt-nouă echipe care s-au întărit considerabil și care se vor bate pentru intrarea în Final Four. Jucăm acasă în Cupa României pe 16 septembrie cu Craiova, iar apoi în turul II, dacă trecem, vom juca primul meci pe teren propriu pe 24 și al doilea în deplasare pe 28 septembrie, cu învingătoarea dintre Alba Iulia și Târgoviște” - a mai declarat Fleșeriu.

 

De vineri, abonamente la meciurile CSM

Preşedintele Comitetului director de la CSM, Gabor Kereskenyi, a anunțat că de vineri se pun în vânzare abonamente la meciurile echipelor de baschet și handbal.

”Vor fi abonamente unice la preţul de 150 lei, valabile atât pentru handbal, cât și pentru baschet. În plus, cu acest abonament se va putea intra și la partidele de acasă din Cupa României și Liga Europei Centrale la baschet” - a spus viceprimarul Gabor Kereskenyi, care a ținut să pomenească și că în această vară s-au făcut investiții de 100.000 de lei la sală prin montarea noilor panouri de baschet și achiziționarea unei mașini moderne pentru curăţarea  suprafeței de joc.

Abonamentele vor putea fi achiziționate la sala de sport de pe strada Ady Endre zilnic între orele 10 – 12 şi 17 – 19 sau de la organizatorul de competiții, Albert Kibedi - tel. 0744-517378.

 

Mai multe ştiri din sportul local citiţi pe Satu Mare Sport

2075 vizite
Distribuie pe