Locale Altele
Vineri, 25 Septembrie 2020
Vin, 25 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pilot sătmărean în elita mondială autosport
SM Online  - Sambata, 26 Noiembrie 2011

Competiţia internatională de karting “Trofeul Ayrton Senna”, desfăşurată pe Circuitul International Napoli din Italia pe durata a două săptămâni a avut ca participant şi pe pilotul sătmărean Andrei Vajda.
 


Legitimat la Clubul Sportiv Go Kart Team Satu Mare, Andrei aleargă la clasa Mini (vârsta de 10 – 13 ani) şi a avut de înfruntat 28 de adversari, numărul total de înscrişi la toate clasele competiţionale fiind de 274 de piloţi de pe tot mapamondul.
 

 

Prima etapă a competiţiei, cu finala desfăşurată pe data de 13 noiembrie, a avut ca rezultat locul IV la antrenamentele cronometrate si locul III in finală. Etapa a II-a, din 19-20 noiembrie, a însemnat locul II la crono şi locurile XIV  respectiv VII in cele doua finale. Cumulat, cele trei rezultate au adus in clasamentul general, dupa trei etape, locul V pentru micul pilot sătmărean.
 

 

Clasat în acest an pe locul II in Campionatul National de Karting, după ce doi ani la rând a ocupat poziţia III, Andrei va avea ca scop principal in sezonul competitional 2012 cucerirea titlului de campion in competiţia naţională şi va participa la toate concursurile internaţionale de karting din peninsula italică, fiind considerat a fi cel mai talentat pilot român al clasei Mini.


 

Elev în clasa a V-a A la Şcoala “Octavian Goga”, Andrei mulţumeste cu această ocazie pentru susţinerea de care a beneficiat din partea dirigintei clasei, profesorilor şi a sponsorului.

1485 vizite
Distribuie pe