Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ploaie de medalii pentru karatiştii careieni
Karate Do Carei  - Marti, 6 Martie 2012

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti a avut loc Campionatul Naţional de Karate organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale. Au participat peste 700 de karateka din 35 de cluburi, fiecare cu dorinţa de a deveni campion naţional, iar C.S. KARATE DO B.F.K.S. CAREI a fost reprezentat de 21 sportivi.

 

Participarea la această competiţie de mare anvergură a fost posibilă datorită sprijinului acordat de SC Contitech Fluid Automotive România SRL şi Primăria Carei.

 

Toţi cei 21 sportivi s-au evidenţiat prin spiritul de karateka de care au dat dovadă, cucerind 18  medalii: 4 de aur, 5 de argint, 9 de bronz.

 

La Kata (luptă imaginară cu adversari imaginari): medalie de aur pentru Mateş Şerban, Medvei Edvin; medalie de argint pentru Bartincki Attila, Engber Ingrid, Ernyi Csaba, Lupuţ Timea, Cavaşi Kevin;  medalie de bronz pentru Cavaşi Natalia, Deac Alex, Oprea Sebastian, Maurer Alex.

 

La Kumite (luptă cu adversar): medalie de aur pentru Bartincki Attila, Knecht Vivien; medalie de bronz pentru Abriham Amalia, Fazekas Orsolya, Fülöp Máté, Lupuţ Timea, Tămaş Ecaterina.

1715 vizite
Distribuie pe