Locale Altele
Vineri, 25 Septembrie 2020
Vin, 25 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pilotul sătmărean Andrei Vajda, pe podium în WSK Master Series
Consiliul Judeţean  - Marti, 6 Martie 2012

Pilotul sătmărean Andrei Vajda ocupă poziţia secundă în WSK Master Series, campionatul mondial de karting pentru copii de 12 ani, după prima cursă de pe circuitul italian La Conca.

 

Andrei Vajda a reuşit performanţa de a urca pe poziţia a III-a a podiumului la cursa care a avut loc în 4 martie, iar datorită timpului foarte bun obţinut şi în calificări, sătmăreanul se află pe locul II în clasamentul general.

 

Andrei Vajda concurează la clasa 60 Mini pentru echipa italiană Sined Motorsport, urmând să alerge în 15-18 martie pe circuitul de la Sarno, iar pe 29 martie - 1 aprilie pe cel de la Laghi, unde speră că va repeta parcursul bun din prima etapă.

 

Sătmăreanul este singurul româna care concurează în acest circuit la clasa sa de vârstă, alături de piloţi italieni, ruşi, cehi, spanioli, austrieci şi americani.

 

Deşi este foarte mult timp plecat, Andrei reuşeşte să îşi continue cu succes şi studiile, fiind elev la Şcoala “Octavian Goga” din Satu Mare, după primul semestru fiind al treilea din clasă la învăţătură. Pe această cale, părinţii  mulţumesc conducerii şcolii şi profesorilor pentru înţelegere.

1410 vizite
Distribuie pe