Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înscrieri pentru Tour de Tur
Societatea Carpatină Ardeleană  - Miercuri, 25 Aprilie 2012

În data de 19 mai 2012 Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare va organiza o nouă ediţie a concursului de orientare ciclistă Tour de Tur, care a devenit evenimentul tradiţional de primăvară al Ariilor Protejate Râul Tur.
 

 

Traseul concursului, la fel ca în anii precedenţi, va traversa Ariile Protejate Râul Tur, popularizând astfel valorile excepţionale ale acestuia, cu scopul de a promova mişcarea în natură.

 

Evenimentul, din ce în ce mai popular, şi-a schimbat locaţia startului, mutându-se în acest an  în zona lacului Mujdeni, într-o regiune care prezintă provocări noi concurenţilor. Aceştia se pot înscrie în 3 categorii de vârste, atât bărbaţii, cât şi femeile. Traseul va fi de 45 km pentru bărbaţi şi 33 km pentru femei, pe un teren cu dificultate variată.

 

Concurenţii care vor ajunge la final vor primi premii valoroase, premiul întâi pentru fiecare categorie fiind de 500 lei. În afara premiilor în bani, celor mai buni concurenţi li se vor împărţi şi căşti de protecţie.

 

Înscrierea este posibilă înainte de start, la faţa locului, sau prin înregistrare on-line pe site-ul oficial al concursului www.tourdetur.tur-info.ro, până în data de 17 mai, orele 12.00. Taxa de înscriere la faţa locului este de 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru minori, iar on-line este de 15 lei, respectiv 10 lei.

 

Organizatorii se pregătesc cu programe de divertisment interesante şi cu o excursie în aria protejată, oferită participanţilor care nu vor să concureze.

 

Parteneri: Primagym, Asociaţia MultiSalva.  Eveniment sponsorizat de: ContiTech, Tauril-Rom, Metamob, Casco, Garden Design, Loui’s Bike, Butka Gergő, Opel West Satu Mare, Alpin Instinct, Boér Ádám, Agenda Setting, Idea Studio, NoLimits Technologies, Sakaltanya, Poszet. 

 

Vă aşteptăm cu drag.

1334 vizite
Distribuie pe