Locale Altele
Miercuri, 17 Iulie 2019
Mie, 17 Iul 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victoria Carei nu mai există
SM Sport  - Luni, 23 Iulie 2012

Una dintre echipele de tradiție din fotbalul sătmărean, Victoria Carei, se retrage din Liga a IV-a și cel puțin pentru un an va activa doar la nivelul juniorilor.
 


Știrea s-a confirmat luni, când la tragerea la sorți pentru sezonul 2012-2013 al Ligii a IV-a, Victoria Carei n-a mai apărut în urna echipelor din seria B. Primăria Municipiului Carei a trimis un comunicat Asociaţiei Judetene de Fotbal Satu Mare, in care a menţionat că gruparea careiană nu se va mai înscrie in această ediţie.

 

Culmea e că motivele nu sunt cele legate de lipsa banilor, decizia luată punctând că lotul actual nu se ridică la nivelul aşteptărilor şi că o clasare mai bună de locul 5 nu ar fi posibilă!!!!!

 

Astfel, echipa care a activat ani buni în Liga a II-a și a III-a și la care s-au format jucători precum Keizer, Helvei, Silviu Lung, Alexandru Pinter sau Eric Bicfalvi dispare din peisaj într-o perioadă în care …fosta glorie a fotbalului careian, Lajos Keizer, e în fruntea bucatelor, la Primăria Carei!!!

 

Pentru a salva fotbalul careian şi investitiile făcute în baza sportivă, se intenţionează deschiderea  unui  centru de copii şi juniori, de care se vor ocupa antrenorii Teger Istvan şi Alexandru Bagossi.

 

În  lotul Victoriei vor fi păstrați jucătorii născuţi intre anii 1995-1997, iar ceilalti au fost lăsaţi să meargă la alte echipe, deoarece imprumutul lor expirase la finalul sezonului recent incheiat.

 

“În data de 1 august, la Stadionul Victoria se va face o selecţie  pentru crearea a 2 - 4 grupe de copii, din care să se formeze un grup unit şi valoros, care să ne permită ca in câţiva ani să revenim in fotbalul judetean cu o echipă mai bună decât cea de acum două sezoane” - a  declarat preşedintele Papp Ioan pentru Buletin de Carei.

 

Ultima performanță a celor de la Victoria Carei vine din sezonul 2009-2010, când careienii au câștigat Liga a IV-a, dar apoi au pierdut barajul de promovare în fața celor de la Spicul Mocira. La echipă era președinte Papp Zsolt, iar Tabi Zsolt ocupa funcția de antrenor. De la despărțirea de cei doi Victoria însă a luat-o la vale, iar până la retragerea din campionat n-a mai fost decât un mic pas.

 

Mai multe ştiri din sportul local citiţi pe Satu Mare Sport

1455 vizite
Distribuie pe