Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Valeriu Neagu este noul preşedinte al CSM Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 20 Septembrie 2012

Consilierii locali, întruniţi joi în şedinţă extraordinară, au aprobat numirea în funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Municipal a profesorului Valeriu Neagu, director adjunct la Colegiul Tehnic „I.C. Brătianu”.

El va asigura interimatul la conducerea CSM pentru o perioadă de 6 luni, în urma demisiei înaintate săptămâna trecută de fostul preşedinte Vasile Fogel.

 

Acesta şi-a susţinut în plenul şedinţei decizia de a demisiona de la conducerea CSM, în timp ce alţi doi UDMR-işti, Kereskenyi Gabor şi Magyar Lorand, s-au răzgândit „în urma unor discuţii constructive cu noua conducere” şi au rămas membri ai Comitetului Director al CSM, împreună cu alţi şapte colegi noi propuşi de USL.

 

De-altfel, Fogel a fost singurul care a avut obiecţii la aproape toate punctele discutate pe ordinea de zi, insistând asupra unor proceduri pe care le considera obligatorii, deşi chiar şi colegii săi de partid îl sfătuiau s-o lase mai moale.

 

Noul preşedinte, Valeriu Neagu, este profesor de educaţie fizică şi a jucat ani la rând volei de performanţă în Divizia A. El a declarat că doreşte să revitalizeze sportul sătmărean, să facă o analiză atentă a activităţii de până acum de la CSM şi să înfiinţeze secţii noi, în timp ce la secţiile de handbal şi baschet se va pune accentul mai mult pe formarea juniorilor.

1427 vizite
Distribuie pe