Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschet feminin: CSM Satu Mare - BC ICIM Arad 47-60
Cristian Tudor  - Luni, 1 Septembrie 2008

„Aveți  echipă bună, cu siguranță veți intra între primele opt din Liga Națională”, a spus la finalul partidei, despre CSM Satu Mare, Dan Budurean, antrenorul campioanei BC ICIM Arad.


Iar declara
ția tehnicianului de la BC ICIM Arad nu a fost una de curtoazie, căci fetele lui au suferit la Satu Mare în primele două sferturi, cînd, de altfel, au și fost conduse pe tabelă.

Sătmărencele, la primul meci în fața propriilor suporteri de la promovarea în ligă, au început dezinvolt și, în ciuda accidentării Adrianei Pricop din minutul 2, au reușit să impună ritmul și să conducă, 18-10 după primul sfert și 32-27 la pauza.


„Am avut chiar
și un avantaj de 14 puncte, 30-14 în minutul 15, dar apoi plusul de experiență al arădencelor și-a spus cuvîntul. Să nu uităm că am avut în față campioana Romaniei”, a punctat și fostul președinte al CSM-ului, Petru Eles, care e convins că altfel ar fi stat lucrurile dacă în teren era și Laura Drăgoescu, iar Adriana Pricop nu s-ar fi accidentat la acel duel cu Eniko Tarța din minutul 2.

Au marcat pentru CSM: Czukor 20, Adina Pop 11, Monica Urse 8, Andreea Nemes 6 si Renata Szmutku 2.


De remarcat organizarea excelentă a jocului de prezentare a lotului CSM Satu Mare. Cu un public numeros
și avizat și cu multe flori oferite jucătoarelor de la CSM de către președintele Consiliului Județean, Csehi Arpad și de viceprimarul Kereskenyi Gabor și cu buchete pentru campioanele din Arad aduse de președintele clubului, Vasile Fogel.

2881 vizite
Distribuie pe