Locale Altele
Duminica, 24 Ianuarie 2021
Dum, 24 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Generația de aur a fotbalului românesc a fost la Satu Mare
Veronica Hodas  - Luni, 29 Octombrie 2012

Daniel Prodan, alături de fratele său Ciprian Prodan au organizat duminică la baza sportivă Rania, ”Memorialul Corneliu Prodan”, în amintirea tatălui lor care a trecut în neființă în urmă cu zece ani.

 


În deschidere s-a organizat o partidă de fotbal între o selecționată formată din jucători ai generației de aur și foști jucători care au activat la Olimpia.

 


 


 


Din echipa generației de aur au făcut parte Belodedici, Vlădoiu, Doboș, Buia, Ritli, Corpodean, Prodan și fiul acestuia în vârstă de 13 ani, Răzvan Prodan. În ciuda ploii care a căzut neîncetat, jucătorii au fost într-o formă de invidiat, Jean Vlădoiu a înscris 4 goluri pentru generația de aur, însă meciul s-a încheiat cu scorul de 5-4, golul victoriei fiind înscris de Răzvan Prodan.Echipa învinsă a fost formată din Suciu, Csik, Iodi, Mucenica, Ștef, Băbuț, Câmpan, Ciprian Prodan.
Însă cum la asemenea evenimente scorul contează mai puțin, important a fost că toată lumea s-a simțit bine.

 ”De fiecare dată ne simțim foarte bine când ne revedem și ne face plăcere să participăm la asemenea evenimente. A fost deosebit chiar dacă timpul nu a ținut cu noi, atmosfera a fost călduroasă în familia noastră aici, cât și cei care au venit alături de noi. Cât ne mai țin picioarele vom tot participa la evenimente. Belodedici a fost puțin cam invidios pe mine deoarece nu i-am dat pase, a zis că sunt puțin egoist, dar până la urmă a câștigat echipa și a zis că e în regulă. A fost foarte frumos și voi mai veni cu mare drag”, a declarat Jean Vlădoiu.

 Evenimentul s-a încheiat cu o cină la unul dintre restaurantele sătmărene, unde s-au depănat amintiri.
2487 vizite
Distribuie pe