Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A doua victorie din FIBA Eurocup
Veronica Hodas  - Joi, 22 Noiembrie 2012

CSM Satu Mare - SISU Gentofte 86-73 (42-34)

CSM Satu Mare a disputat joi meciul etapei a V-a din FIBA Eurocup și totodată au obținut cea de-a doua victorie consecutivă din acest campionat. Elevele lui Dan Fleșeriu s-au impus în fața danezelor de la SISU Gentofte cu scorul de 86-73.Primul sfert a fost câștigat fără prea mari probleme de fetele noastre cu scorul de 28-14, dar în ceea ce privește sfertul al doilea, fetele l-au pierdut cu 14-20. Cu toate acestea CSM a intrat la vestiare cu un avantaj de opt puncte, 42-34.

 


În partea doua a jocului, sătmărencele au lăsat-o ceva mai moale, pierzând sfertul trei cu 20-21, dar l-au adjudecat pe al patrulea cu 24-18 și astfel, CSM Satu Mare s-a impus pentru a doua oară consecutiv în fața danezelor.

 Antrenorul Dan Fleșeriu a făcut o modificare în acest meci, le-a introdus în teren pe americancele Italee Lucas și Uthaya Drye care au evoluat în locul americancelor Khadijah Whittington și Shanika Freeman. Cele două s-au descurcat destul de bine în această partidă din FIBA și s-au numărat printre principalele marcatoare ale meciului.

 


„A fost un meci mai greu decât ne așteptam. Ne-au surprins cu jocul rapid, punctele marcate în viteză și cele de pe contraatac. La un moment dat fetele au crezut că este ușor, și-au pierdut din concentrare și adversarele erau să ne pedepsească”
, a declarat antrenorul CSM-ului, Dan Fleșeriu.

 

Pentru CSM au evoluat: Utahya Drye 20p, Italee Lucas 18p, Dara Kovacevic 16p, Andreea Orosz 13p, Annemarie Părău 7p, Rada Giurgiu 6p, Hjnalka Szlimak 2p, Monica Ivan 2p, Renata Szmutku 2p.

 
Următorul meci în FIBA va avea loc pe 29 noiembrie, în sala LPS, când CSM Satu Mare va primi vizita rusoaicelor de la Chevakata Vologda. Dar până atunci, duminică, de la ora 18.00, pe teren propriu,  CSM Satu Mare va disputa meciul cu Danzio Timișoara.

1124 vizite
Distribuie pe